Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Unga och nätsex

13 juli 2010 (21:41) | tonåringar | av: Ludmilla

Jag har tidigare skrivit om boken ”14 år till Salu” som Caroline Engvall skrivit. Igår hade rapport ett inslag om just fenomenet nätsex och om hur lätt det är för unga att dras med i något som de inte kan styra över själv till slut.

Caroline Engvall är med i detta inslag. Hon var också med i TV4 morgonsoffa och pratade om samma ämne. Det är en typ av självskadebeteende som inte sällan börjar med att man blivit våldtagen.

Titta på det här! Det är en väldigt viktig fråga!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Caroline
14 juli, 2010 kl 14 juli 2010 (6:05)

Jättefint att träffa er idag! Tack för att du fortsätter lyfta frågan – det är så viktigt.

Kommentar från Tonårsmorsa / Fatou
16 juli, 2010 kl 16 juli 2010 (7:50)

En väldigt tabubelagd fråga, men oerhört viktig. Vad bra att du tar upp det! Jag skrev ju om det här för ungefär ett år sedan i min blogg: http://tonarsmorsa.se/2009/07/boktips-14-ar-till-salu/ Det som slår mig nu är att ingen kommenterat varken ditt eller mitt inlägg (förutom författaren, förstås) och det tror jag visar på tyngden i detta ämne. Det är svårt och smärtsamt, min inte desto mindre viktigt för det!

Tack för att du lyfter det!!

Pingback från Unga flickor och pojkar som mår dåligt
19 juli, 2010 kl 19 juli 2010 (12:19)

[…] Ludmilla: 14 år till salu och även Unga och nätsex […]

Skriv någonting