Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Dag 16 – GI

21 juli 2010 (21:28) | Babytiden, vikt | av: Ludmilla

Igår vägde jag mig igen. Jag hade gått ned nästan ett kilo sedan förra veckan.
Det går långsammare än jag räknat med, men det går åt rätt håll och det är ju det som räknas. Sannolikt är min kropp lite ”skadad” efter cellgifterna och kortisonbehandlingen.

Nu börjar jag må riktigt bra i kroppen så jag ska öka på motionen. Där har jag slarvat (inte likt mig). Det är inte lätt att hinna med allt man ska hinna med när man har en liten bebis!

Jag har köpt en barnstol till min cykel så att jag ska kunna bli lite mer rörlig med Sophie. Hon har föresten börjat härma! Hon har sagt flera klockrena ”mamma” 🙂

Igår hade vi släkt här och då bjöd vi bland annat på en efterrätt. Det var en passionsfrukts och hallonpannacotta som var sötad med sötningsmedel. Den var väldigt tjusig med ett ljust lager (passionsfrukt) längst ned i ett högt glas och så hallonlagret högst upp som rödrosa. Högst upp ett hallon.

Det var dock inte alls så gott när det inte var sötningsmedel. För oss som inte äter kolhydrater var det helt ok, men att bjuda på till folk som förväntar sig något sött var det lite för lite sött helt enkelt.

Vädret fortsätter att vara underbart och varmt! Perfekt när man både har tillgång till pool och strand! 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Skriv någonting