Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Sophie har fått en kompis

15 september 2010 (15:25) | barn | av: Ludmilla

Sophie som blir 10 mån på fredag har fått en kompis.
I förra veckan började en tjej komma till oss några timmar om dagen, några dagar i veckan.
Det är fantastiskt bra och hon är så proffsig!
Sophie tycker att det är jätteroligt och får så mycket stimulans under dessa timmar.
Johan kan då jobba och utveckla sitt företag och jag kan antingen vila eller jobba några timmar jag också.

Toppen för alla inblandade!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Marina
15 september, 2010 kl 15 september 2010 (16:07)

åhhh så lyxigt!! Jag önskar att vi också hade en sån kompis, att hålla lillebror sällskap och storebror aktiverad, bara ta med honom på cykeltur till en lekplats eller så, jag (som är fullt friskt!!) blir ofta helt matt av det tempo han ”kräver” för att inte bli uttråkad och ”bråkig”

Kommentar från Monica
15 september, 2010 kl 15 september 2010 (20:12)

Så otroligt bra! Det blir bättre och bättre vardag för er och skönt du tar all hjälp du kan få och ordnar det bra.

Kommentar från Linda
15 september, 2010 kl 15 september 2010 (22:12)

Vad bra att det har löst sig med hjälp! 🙂 Det blir nog kalasbra för hela familjen!

Vi ska ha möte med hemtjänsten i morgon. Har blivit beviljad hjälp på morgonen genom dem. Det är bara det att jag inte vet om jag reder ut resten av dagen själv med allt vad en stor familj innebär (har ju Erik hemma och de stora ska hämtas på förskola och vid bussen, mat ska fixas, hjälpa till m läxor m.m.). Just nu får vi hjälp av min mamma om dagarna. Hon vill gärna hjälpa oss framöver också och allting fungerar så bra när hon är här. Önskar att kommunen kunde anställa henne så att hon kunde få betalt för det jobb hon gör.

Du hade en fråga om floating. Kan skriva mer om det i morgon efter jag har varit där! 🙂 Men detta ska tydligen inte vara en tank utan ett ”floating-rum”. Vet inte exakt hur det fungerar faktiskt… så det ska bli spännande!

Kram kram!!

Kommentar från carola
16 september, 2010 kl 16 september 2010 (0:00)

hittat hit via en slump..
Jag beklagar så din förlust.
Har själv en dotter som försökt 2 ggr, att leva med skräcken är fruktansvärt.
Nu är hon pigg och mår hyfsat men man kan aldrig slappna av.

Ska kika runt lite här nu, en blogg jag kommer gilla känner jag

Kommentar från Lillemor
16 september, 2010 kl 16 september 2010 (4:46)

Skönt för dig hoppas det går bra kram Ehliens mamma

Kommentar från ullisar
16 september, 2010 kl 16 september 2010 (22:33)

heter hon kanske Rut, lilla Sophies nya kompis? hejja isf!

Kommentar från Susanne
17 september, 2010 kl 17 september 2010 (8:39)

🙂 🙂 Låter ju toppenbra!!

Kommentar från Tonårsmorsa / Fatou
18 september, 2010 kl 18 september 2010 (12:36)

Härligt med lite avlastning för er och en ny vän till lilla Sophie!

Skriv någonting