Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

I svampskogen

30 september 2010 (8:42) | Linnéa | av: Ludmilla

Trattkantareller i massor!

Häromdagen åkte mamma och jag och hälsade på Emelie och Niclas.
De har flyttat norröver där Emelies studier har sin bas.
Det var verkligen en fin lägenhet i ett K-märkt hus som de har fått.

Niclas tog med oss ut i skogen och ett ställe där det fanns obegränsat mycket trattkantareller. Jag har aldrig sett på maken och min mycket svampvana mamma var lika överraskad hon. Hon var verkligen i paradiset!

Efter motsvarande 4 plastkassar fulla med trattkantareller orkade vi inte bära mer och var tvungen att lämna massor av fina trattisar i storskogen!

Tänk vad läkande naturen är. Det gröna, den friska luften och den uppfriskande doften av naturen. Härligt!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Soulsister
30 september, 2010 kl 30 september 2010 (9:15)

Oh, jag vill också ut i skogen o plocka svamp. ÄLSKAR ju kantareller! Mums!

Kommentar från Hannah
30 september, 2010 kl 30 september 2010 (20:43)

man e ju nyfiken hur det går med barnbarnet..:)

Kommentar från Kristina
1 oktober, 2010 kl 1 oktober 2010 (11:38)

Så glad jag blev när jag ser att du kan få göra något naturligt som gå i skogen och få plocka svamp. Så underbart läkande och helande. Sen är det inte fy skam att få med sig något hem som ett resultat av mödan.
Har inte varit inne på din blogg på ett tag då jag varit så dålig men Vill bara säga att du är en underbar människa som drog igång insamlingen till Linda. Det är värt mycket att det finns människor som tänker och sporrar andra och många bäckar små gav ju ett fantastiskt resultat. Så förutom att jag önskar Lindas familj välsignelser så önskar jag dig o din familj det samma. Hoppas du får må lite bättre för varje dag Kram Kristina i Umeå

Kommentar från Lillemor
5 oktober, 2010 kl 5 oktober 2010 (1:36)

Älskar kantareller så gott ha en bara dag kram Ehliens mamma

Skriv någonting