Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Linda

8 december 2010 (21:39) | Cancern, sjukdom | av: Ludmilla

Jag fick ett mail av Linda imorse där hon berättar det som hon även skrivit på sin blogg… Läs här. Hon blir sämre.

När hon kom hem från NY så påbörjade hon en ny behandling. Denna fick henne att må dåligt och pressade blodkropparna så att hon fick en infektion. Hon var inlagd i nästan två veckor.

Nu är hon hemma igen och väntar på att återhämta sig så att hon kan påbörja en reducerad dos av medicinen igen för att förhoppningsvis tåla den bättre. Då skulle det kunna gå att hålla sjukdomen i schack ett tag till. Utan medicinen kommer sjukdomen snabbt att avancera.

Linda har fått veta att hennes metastaser i levern bara ökar. Nästan hela levern är full av metastaser. Hon har dessutom ondare i skelettet på fler och nya ställen som även det tyder på en ökad spridning av sjukdomen.

Linda har en fantastisk inställning till sin situation. Självklart är hon livrädd tidvis men hon har även en inre styrka och kraft även i denna oerhört tragiska situation. Linda vet att hennes dagar är begränsade och det är så smärtsamt att veta att man ska lämna sina barn. Och ändå så lyckas hon göra det bästa av situationen. Hon lyckas även skriva om Buzzador och tävlingar på nätet… 🙂

Lindas man Lars har också börjat blogga. Han skriver om hur det från en anhörigs perspektiv är att leva med någon som har en cancersjukdom. Läs Lars blogg här…

Jag har fått flera frågor om jag inte kan starta en ny insamling eftersom Lars vill kunna vara med Linda. Jag kommer inte att starta en sådan insamling men självklart så kan man sätta in pengar på det kontot jag startade tidigare. Läs här…

Jag är väldigt glad över att vi tillsammans kunde möjliggöra resan för Linda och Lars i alla fall! Och nu behöver de vårt stöd ännu mer än tidigare. Gå gärna in på deras bloggar och skriv några stödjande ord!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Anna-Maria
9 december, 2010 kl 9 december 2010 (9:11)

Linda har lagt ut sitt BG eller om det nu var PG på sin sida så man kan hjälpa henne direkt där också.

Kommentar från Ludmilla
9 december, 2010 kl 9 december 2010 (15:53)

Anna-Maria: Å vad bra att de har gjort det!

Kommentar från Jimmy almgren
10 december, 2010 kl 10 december 2010 (17:35)

läste nyss inlägget beklagar verkligen det som hänt dig linda, sluta aldrig tro på hoppet och sluta aldrig tro på dig själv att du kan vinna kampen mot cancesjäkv

Kommentar från Jimmy almgren
10 december, 2010 kl 10 december 2010 (17:42)

läste nyss inlägget beklagar verkligen det som hänt dig linda, sluta aldrig tro på hoppet och sluta aldrig tro på dig själv att du kan vinna kampen mot cancern, läste ochså nyss ditt inlägg ludmilla om din dotter och hennes smycken jag var nyss vid mammas minneslund och tände ett ljus och det var nog ingen slump att jag just i dag skulle hamna på din blogg och läsa vad du har skrivit.
Jag vet att min mamma tar hand om din dotter uppe i himlen mvh/ alteregos son

Skriv någonting