Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Profylaxresa med Babyz till Budapest!

15 mars 2011 (13:02) | förlossning, graviditet | av: Ludmilla

När jag väntade Sophie gick Johan och jag en profylaxkurs för Carina Rylander på Babyz. Det var otroligt bra och hade det funnits en resa till Budapest på bra hotell så hade vi absolut försökt åka på det!

I samarbete med Babyz of Sweden erbjuder Younik Tours profylaxutbildning under en weekend (fre-mån) i Budapest – där du får professionell och modern coaching med bl a mindfulness, för din trygghet som gravid. Förberedelsen fokuserar på ACCEPTANS, TILLIT och MOD.

Resan innefattar 5 timmars kurs under två dagar med leg. barnmorska Carina Rylander från Danderyds Sjukhus och Babyz of Sweden. Carina Rylander arbetar aktivt på Danderyds förlossningsklinik och har erfarenhet från både BB-vård och föräldrautbildning. Hon driver dessutom företaget Babyz of Sweden i samarbete med Danderyds förlossningsklinik.

Pris: 5 490:-/pers (2 090:- för själva kursen kan dras av om du har friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare)

Present – Varje par får: (se bilder och beskrivning längre ner på sidan)
en bädd för nyfödda från Sleepyhead väd 1000 kr,
en Philips Avent manuell bröstpump värd 500 kr
och en förpackning Becur Repair hudvårdande spray för barn värd 100 kr.
I paketet ingår flyg, 3 nätter på fyrstjärnigt spa-hotell (del i dubbelrum) inkl. frukostbuffé, välkomstmiddag, wellnesspaket, 5 timmars profylaxkurs med leg. barnmorska Carina Rylander, transfer flygplats-hotell, svensktalande guide.

Premiärresa: 27-30 maj. Antalet deltagare är begränsat. Boka senast 25 april här…

Läs mer om profylaxcoachning och Babyz of Sweden här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Patrik
15 mars, 2011 kl 15 mars 2011 (15:15)

Vilken kul idé! Hoppas det funkar.

Kommentar från Anna-Karin
16 mars, 2011 kl 16 mars 2011 (5:55)

Låter ju jättebra. Men är det bara för par?

Kommentar från Ludmilla
16 mars, 2011 kl 16 mars 2011 (7:16)

Anna-Karin: Jag tror det. Men du kan väl höra med dem?

Kommentar från Anna-Karin
16 mars, 2011 kl 16 mars 2011 (19:13)

Hej igen,

Jag frågar inte för egen del, utan för att jag reagerar på att det alltid är norm att man är två när man skaffar barn. Man kan ju skaffa barn även som ensamstående utan att det är det minsta synd om en eller mindre värt än att vara två. Jag tycker det är viktigt att påpeka att även enföräldersfamiljer syns och märks som en del av det normala. Hur ser du på den frågan? Tack för en i övrigt mycket bra och viktig blogg.

Kommentar från Ludmilla
16 mars, 2011 kl 16 mars 2011 (19:20)

Anna-Karin: Tack för att du delar med av dina synpunkter. Självklart ska det finnas möjligheter även för de som är ensamstående. Men även om man är det kan man ju ta med en kompis, mamma eller någon annan som ska vara med på förlossningen. För det är ju trevligt om man har någon med och inte är helt ensam.

Kommentar från Anna-Karin
16 mars, 2011 kl 16 mars 2011 (20:12)

Tack för snabb respons! Jo visst har du rätt i det, men begreppet ”par” låter som om man förutsätter att alla hör till normen – fast där kanske jag är för fördomsfull och tänker för snävt å andra sidan. Ett par kan ju både vara av samma kön, kompisar, släktingar eller heterogifta:-)

Kommentar från Carina Rylander, Barnmorska Babyz
17 mars, 2011 kl 17 mars 2011 (11:50)

På Babyz Of Sweden PROFYLAX är alla lika hjärtligt välkomna, oavsett om du är singel, har en partner eller någon annan person som det finns förtroende för med på kursen. Vi har sett alla olika varianter genom åren, och för någon vecka sedan hade vi två gravida väninnor som deltog tillsammans.
Inför denna resa har vi också fått förfrågan från gravida väninnor samt från en gravid kvinna och hennes mor som vill åka och varför inte. Att dela in bara profylaxkurs utan att njuta av Budapest (med detta fantastiska paket där det också ingår wellnesspaket, SPA-upplevelse, välkomstmiddag, goodiebag värde 2200:- mm mm) med en väninna eller mor kan ju vara lika härligt.
Tänk på att friskvårdsbidraget, i det här fallet 2090:-/par el 1490:-/singel kan dras av från din arbetsgivare.
Varmt Välkomna till oss på Babyz Profylax http://www.babyz.se

Kommentar från Jeanette
17 mars, 2011 kl 17 mars 2011 (13:48)

Kan verkligen rekommendera att gå Babyz profylaxkurs!! Vi gick också för Carina Rylander när vi väntade vårt andra barn. Carina är helt underbar!! Hon gav oss dom bästa tipsen och modet att lita på sin egen kropp. Och förlossningen gick kanon! Min syster gick också kursen och ingen av oss tog ryggbedövning vid förlossningen utan andades oss igenom smärtan så som vi lärt oss på kursen.
Att dessutom få komma iväg på en liten resa på fyrstjärnigt spa hotell låter ju underbart!
Till alla som är sugna på att gå! Tveka inte! Gå kursen! Det är värt det flera gånger om! =)

Kommentar från Moa
17 mars, 2011 kl 17 mars 2011 (14:32)

Kan bara säga att babyz profylaxkurs är super bra! Helt underbart att känna tryggheten och modet in för förlossningen.

Kommentar från Madde
17 mars, 2011 kl 17 mars 2011 (14:37)

Helt fantastisk kurs, som förbereder dig och din partner att tillsammans få en fantastisk förlossning. Den bästa profylaxkursen.

Skriv någonting