Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Tänk på Linda!

25 mars 2011 (19:11) | Cancern, sjukdom | av: Ludmilla

Ni vet Linda, en småbarnsmamma med cancer… Inflammatorisk bröstcancer i samband med hennes fjärde graviditet.

Ni vet hon som vi lyckades skicka till New York i höstas!

Nu är hon inlagd igen och har det riktigt jobbigt. Dels har hon det svårt med syresättningen eftersom hon har vätska i lungorna och dels fylls hennes buk med vätska hela tiden. Detta beror på tumörerna i levern som gör att levern fungerar dåligt. Dessutom så har hon fått mer ont av tumörerna i skelettet. Hon är jättetrött och ledsen.

Hon skulle säkert bli glad över att få fler som tänker på henne nu!

Lindas blogg finns här…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Inkan o Ligan
25 mars, 2011 kl 25 mars 2011 (19:39)

Jepp, jag ”pepprar” i massor.
Ha en underbar helg !
Tazz och Kram

Kommentar från Eva
25 mars, 2011 kl 25 mars 2011 (20:31)

Du kanske kan länka till henne så blir det lite lättare att hitta till hennes blogg för att lämna en tanke även där.

Kommentar från Lena B
25 mars, 2011 kl 25 mars 2011 (22:29)

Jag är där varje dag. Och varje dag fylls jag av beundran av hennes positivitet, kraft och hopp. Hon är helt otrolig.

Kommentar från Ludmilla
26 mars, 2011 kl 26 mars 2011 (10:20)

Eva: Så slarvigt av mig att glömma länka. Här är hennes blogg: http://lindaskriver.blogspot.com/

Kommentar från Anna
26 mars, 2011 kl 26 mars 2011 (12:32)

Självklart skänker vi många tankar till Linda och hennes familj!

Kommentar från Rospiggen
27 mars, 2011 kl 27 mars 2011 (0:38)

Hon är i mina tankar hela tiden. Det är verkligen så sorgligt, allt det här 🙁

Kommentar från pia gustafsson
27 mars, 2011 kl 27 mars 2011 (10:33)

Tack Ludmilla för att du tar upp detta. Jag har följt Lindas kamp en längre tid via hennes blogg och i dag är mina tankar fylld med vad Linda går igenom. Hoppas så att ett under kan ske och att hon får må bra igen och vara tillsammans med sin älskade familj… Vill samtidigt tacka dig Ludmilla för allt du delgett oss med vad du gått igenom och skickar dig en stor famn med kramar. Önskar att alla som inte inser hur värdefullt livet är skulle läsa din och Lindas blogg. Vi har bara ett liv och det är bara till låns, det går heller inte i repris. Många kramar från mig i Storvreta till dig Ludmilla, jag har lagt ut din länk angående Linda på min Fb hoppas det är Ok?

Kommentar från Annica
28 mars, 2011 kl 28 mars 2011 (19:44)

Min faster har fått bröstcancer och jag är förstås jätteorolig.Försöker tänka på att det värsta inte händer att hon inte klarar sin cancer.Tänker på hennes man och mina kusiner hennes barn och barnbarn bara allt slutar väl..

Skriv någonting