Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Systemutvecklare sökes!

29 maj 2011 (10:20) | babysim | av: Ludmilla

Linnéas Simskola har under det senaste året arbetat aktivt med att hitta ett kundhanteringssystem som ska underlätta administrationen på företaget.

Vi fann en samarbetspartner som vi började arbeta med i höstas. Det skulle vara 5 veckors leveranstid. Nu är det slutet av maj och företaget har fortfarande inte levererat och jag börjar misstänka att detta inte kommer att bli något alls.

Vi har ett stort behov att få till detta system som vi ju planerat för att det skulle komma i bruk för länge sen.

Jag undrar om det är någon som kan tipsa om någon bra systemutvecklare som kan hjälpa oss med detta ganska omgående.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Marina
29 maj, 2011 kl 29 maj 2011 (11:29)

Kan inte säga att jag känner till nån 😉 men blir ju nyfiken på vilket företag du anlitat? Jag har hittat ett amerikanskt system som känns väldigt bra, de har sagt till mig att blir det några svenska kunder så lägger de till svensk kortbetalning utan extra kostnad. http://www.jackrabbitswim.com/ Det jag har sett så verkar det vara prisvärt för vad man får! Ofta blir egenutvecklat väldigt dyrt i längden, det är min erfarenhet. Hör av dig om du vill ha ett bollplank 🙂

Kommentar från Camilla
31 maj, 2011 kl 31 maj 2011 (7:58)

Hej Ludmilla! Min äldste son som fyller 20 går precis ut cybergymnasiet nu i Uppsala, han är och har alltid varit helt fenomenal på datorer!!! Han har praktiserat hos Sigtuna Kommun med att hjälpa kommunens tjänstemän med datasupport och nu behöver han mer än någonsin ett jobb! Ha de gott 🙂

Kommentar från Gabriel
14 juni, 2012 kl 14 juni 2012 (9:04)

Hej Ludmilla,

Vi på Eyepax hjälper er gärna att komma till rätta med era behov!

Låt oss ta ett förutsättningslöst möte för att höra vad exakt ni behöver för typ av kundhanteringssystem.

Vi sitter i Stockholm på Sveavägen 17 och ni är varmt välkomna hit till oss.

MVH
Gabriel P
0700 40 30 20

PS. All systemproduktion hos oss sker utomlands på vårt huvudkontor i Sri Lanka, Colomobo – vilket innebär att ni sparar ca 50% på utvecklingskostnaden genom att jobba med oss. Vi har goda referenser från svenska och internationalle kunder som kan intyga vår leverans och kvalitetsarbete. DS

Skriv någonting