Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Semesterlunk

28 juli 2011 (20:26) | babysim, livet | av: Ludmilla

Som egen företagare är man ju egentligen aldrig riktigt ledig, men så här års är det en liten lucka på någon vecka när det faktiskt inte ramlar in så mycket nytt.

Både Johan och jag arbetar som egna företagare. Han med Svettmottagningen på Sophiahemmet och jag med Linnéas Simskola. Det innebär att vi kan styra mycket själva när vi arbetar så här på sommaren, men att vi inte är helt lediga något alls.

Linnéas Simskola har denna vecka påbörjat annonsering på alla orter (Stockholm, Åkersberga, Uppsala, Gävle, Västerås och Örebro) så nu drar arbetet igång igen. Simterminen börjar den 12 augusti. Det ska bli väldigt roligt att ta emot alla familjer igen.

Under sommaren har arbetet med det nya kundsystemet tagit fart igen. Ett antal möten har vi hunnit med. Det är ett jättesvårt arbete men jag tror och hoppas att det kommer att bli jättebra.

Men, just nu känns det ändå väldigt semestrigt. Alla, även Sophie, har semestertider med senare kvällar och senare mornar. Härliga dagar ute vid poolen och stranden och jag hinner även läsa böcker. Jonas och Oscar har varit på tennisläger och på seglarläger. Nästa vecka blir det golfläger. Jonas tränar tennis nästan varje dag. Sophie njuter av att ”alla” är tillsammans hela tiden och säger ”härligt” flera gånger om dagen.

Sophie 20 månader

Det är ändå märkligt hur man kan anpassa sig till ett nytt liv, utan sin dotter. Jag är fascinerad över livet och alla de överraskningar som det kan ge. Jag har det bra nu Linnéa. Konstigt nog.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Marina
28 juli, 2011 kl 28 juli 2011 (21:25)

Så BRA du ser ut att må! Njut av din ledighet, det är du värd!

Kommentar från Tina K
29 juli, 2011 kl 29 juli 2011 (6:28)

Vilken vacker kvinna Du är, Du fullkomligt strålar…

Kommentar från Soulsister
29 juli, 2011 kl 29 juli 2011 (7:25)

Unnar dig och din familj allt det härliga!

kram

Kommentar från Inkan o Ligan
31 juli, 2011 kl 31 juli 2011 (20:25)

Människan är trots allt en underlig och anpassningsbar ”sak”.
Kram

Skriv någonting