Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


En hälsning från 2008

14 september 2011 (20:53) | Linnéa, sorg&saknad | av: Ludmilla

Skolfotokatalogen 2007/2008

Tankar om Linnéa har varit mer intensiva de senaste dagarna. Fortfarande arg. Jo, jag är det. Jag känner mig fortfarande sviken även om inte känslorna går lika djupt som tidigare. Idag kulminerade de samtidigt som radion spelade Jason Mraz (Linnéas favoritlåt innan hon dog).

Jag letar och letar efter ett viktigt papper i en av högarna på skrivbordet. (Jo, vi har sådana)
Plötsligt hamnar jag bland äldre papper. Början på 2008, något utskrivet mail från början på maj ”Hoppas att Linnéa och Emelie snart mår bättre. Jag kan inte tänka mig vad er familj just nu går igenom.”…

Jo, så var det ju. Det var redan hemskt. Två barn som var inlagda på sjukhus. Sjuka på olika sätt. Men sen blev det värre.

Så hittar jag skolfotokatalogen från det året. 2007/2008. Jag inser att jag knappt tittat i den. Och där är hon. Strålande vacker. Ser lycklig ut. Men, bara några månader kvar att leva.

Så märkligt det kan bli.
Så märkligt det är.
Mycket, mycket märkligt…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Gunilla
15 september, 2011 kl 15 september 2011 (8:12)

Livet är märkligt!
Samtidigt är det skönt med med de oväntade hälsningarna 🙂
KRAM

Kommentar från cajsa
15 september, 2011 kl 15 september 2011 (13:48)

Kram

Kommentar från Vaia Alsterberg
15 september, 2011 kl 15 september 2011 (15:02)

Ja Ludmilla livet är märkligt och spelar oss ofta sina spratt.Linéas favoritartist känner man ju till(ler).Hittade du det du sökte förresten i högen?.
Kram Vaia <3

Kommentar från Madde
15 september, 2011 kl 15 september 2011 (16:06)

Sänder dig en stor kram idag. Varje gång jag hör James Blunt You´re beautiful tänker jag på min fina väninna som 28 år gammal tog sitt liv….saknaden går aldrig över, inte heller smärtan över att hon inte är kvar här. Men det blir en smula mer hanterbart i perioder. Stor kram Madde

Kommentar från Självmord-om att kämpa
15 september, 2011 kl 15 september 2011 (19:53)

Usch, vad jag ryser när jag läser om din förlust. Önskar jag varit en kär vän som kunnat trösta och ge varma kramar! Hoppas de som finns omkring dig förstår att såret inte är läkt, att det inte kommer läka även om det kan kännas som att man lär sig hantera det för att det inte ska spricka upp alltför ofta.

Förut läste jag här och önskade att jag var Linnéa. Att jag dött tidigt. Nu läser jag här och finner kraft och anledningar att fortsätta kämpa!

Ta hand om dig!

Kommentar från Inkan o Ligan
16 september, 2011 kl 16 september 2011 (18:40)

Ja ibland händer det saker man inte förstår.
kram

Kommentar från Lorena
8 december, 2011 kl 8 december 2011 (23:44)

Din dotter var verkligen vacker! Hamnade här av en slump men mindes fortfarande hennes bild från Aftonbladet tidigare i år. Du är en stark mamma och ingen ska behöva gå igenom det du har fått göra. Jag hoppas att du får leva med turen på din sida resten av livet. Kram

Skriv någonting