Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Locobase

8 december 2011 (11:34) | allmänt | av: Ludmilla

I det senaste Buzzadorpaketet fick jag hudkräm. Det passar bra så här års eftersom huden blir torrare av vinterluften. Jag har torr hud. Och av och till eksem. Jag måste smörja mig regelbundet. Och det är ju så att om man inte smörjer sig regelbundet så blir man torr och huden blir väldigt känslig. Huden är vårt största organ. Huden är en enhet. Om den går sönder på ett ställe är hudkostymen sönder. Skyddet som huden är för kroppen, har då en öppning. När huden väl blivit torr och fnasig är det mycket svårare att ”smörja ikapp”.

Locobase repair är en hudkräm som förebygger och reparerar torr och sprucken hud. Jag tycker att den har fungerat bra. Varken bättre eller sämre än någon annan hudkräm. Denna kräm är glycerin- och paraffinbaserad. Jag brukar annars använda en som har karbamid för det lärde jag mig på läkarlinjen att det skulle vara det bästa.

Mitt bästa torr-hud-tips så här års är att smörja in sig med barnolja i duschen. Det fungerar bäst för mig!

Vill du också bli Buzzador och få gratis produkter att testa? Klicka här…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Emelie
8 december, 2011 kl 8 december 2011 (14:41)

Rekommenderar den dock inte i ansiktet, lite för fet, fick massa finnar eller dyl av den. Annars är den fantastisk för en eksemhud som min 🙂

Kommentar från Susanne
9 december, 2011 kl 9 december 2011 (12:39)

Åh jag är också en torris tyvärr, blir lika förvånad varje år när vintern kommer och huden blir smått hopplös igen. Tidigare använde jag essex med karbamid, jag var inte helt nöjd. Sedan något år är jag förälskad i Body Shops body butter! ”Mango” fungerar året runt och doftar lite lagom uppiggande. Behöver jag lite mer så fungerar” Shea” väldigt bra, även på det torraste mest irriterade. Jag är så glad att ha hittat ett alternativ som inte doftar/känns sjukhus om ni förstår hur jag menar. Vissa av de för normal hud kan vara lite starka för mig, men annars är de toppen.

Skriv någonting