Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Utlottning: Graviditet/förlossningsböcker

8 december 2011 (9:37) | Babytiden, barn, böcker, Efter förlossningen, förlossning, graviditet, tävling | av: Ludmilla

Jag har en massa fina böcker som jag köpte när jag var gravid sist. De vill jag nu skänka bort genom en utlottning så att de kommer till nytta för någon eller några.

Gravidyoga, Eliasbeth Serrander
Gravidyoga, Viveko Blom Nygren
Gravid och mammayoga, Estela Mathlein
Förlossningshandboken, Hanna S Ulfsdottir
Att föda, Gudrun Abascal
Rädd för att föda, Nicole Silverstolpe
Att möta förlossningssmärtan, Gudrun Abascal

Jag hade haft 3 jobbiga förlossningar av 4 och tänkte att jag skulle vara väl förberedd när nr 5 skulle födas! Nu blev det ganska jobbigt det med, men det hade sina förklaringar sen… (Jag hade moderkakscancer och när livmodern togs bort visade det sig att min livmodertapp var väldigt lång vilket försvårade livmoderhalsens utplånande.)

För att vara med i utlottningen skriver du bara en kommentar här senast den 12 dec och skriv gärna vilka böcker du vill ha för det är ju onödigt att du får alla om du inte behöver det! 🙂 Vinnaren/vinnarna dras på Lucia.

Lycka till!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Tina
8 december, 2011 kl 8 december 2011 (13:58)

Som mor till 2 döttrar, som båda två (mest den yngsta), planerar barn, så skulle boken ”Att möta förlossningssmärtan” vara bra. För man vet ju vad
helvetes ont det gör:/
Hoppas på tur:)

Kommentar från Läsare
8 december, 2011 kl 8 december 2011 (17:05)

Jag deltar gärna i tävligen, men är i det här sammanhanget gärna anonym gentemot det offentliga. Är inte förälder men försöker att bli. Jag har svårt att välja någon av böckerna, tycker alla låter givande. Men kanske ändå yogaböckerna lite extra, och förlossningshandboken. Och … Äsch, jag skulle bli glad för vilken bok som helst 🙂

Kommentar från Emilia – 16 och blivande mamma.
8 december, 2011 kl 8 december 2011 (23:50)

Jag är med och vill ha : Gravid och mammayoga, Estela Mathlein
Förlossningshandboken, Hanna S Ulfsdottir
Att föda, Gudrun Abascal
Rädd för att föda, Nicole Silverstolpe
Att möta förlossningssmärtan, Gudrun Abascal

Kommentar från Barbafjant
9 december, 2011 kl 9 december 2011 (9:11)

Jag är gärna med och tävlar! Väntar andra barnet i slutet av januari och har upptäckt att man i mitt landsting förväntas ha stenkoll bara för att man är omföderska… Ingen föräldrautbildning för omföderskor alltså. Den bok jag har är Att möta förlossningssmärtan, annars har studentekonomin inte tillåtit fler bokinköp. Skulle bli glad för vilken bok som helst av de andra!

Kommentar från Nadine
9 december, 2011 kl 9 december 2011 (15:24)

Jag är med och tävlar!
Att föda, Gudrun Abascal
Rädd för att föda, Nicole Silverstolpe
dessa böcker skulle jag vilja ha 🙂

Kommentar från Coco
9 december, 2011 kl 9 december 2011 (21:17)

Halloj! Jag är väldigt gärna med i utlottningen! Jag och min sambo väntar vårat första barn till sommaren. Galet och spännande är vad det är! Jisses.. Nåja..böckerna… Böckerna om yoga är jag inte så intresserad av, men de övriga låter väldigt intressanta! Så dom är gärna med i utlottningen av!

Må gott!

Kommentar från jag
12 december, 2011 kl 12 december 2011 (4:38)

hej!

jag skulle gärna vinna någon av yogaböckerna eller ”rädd för att föda”. 🙂

Pingback från Ludmillas Blogg » Glöm inte utlottningen!
12 december, 2011 kl 12 december 2011 (13:50)

[…] Här skrev jag om utlottningen av gravid/förlossningsböcker… […]

Skriv någonting