Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Gabriel Klint projektet

26 februari 2013 (19:48) | att hjälpa andra, döden, livet, självmord, tonåringar, tröst&hopp | av: Ludmilla

Jag kontaktas ofta av personer som på något sätt vill göra skillnad genom olika insatser. För en tid sedan blev jag kontaktad av Amanda som tillsammans med ytterligare personer (Pernilla Romare, Amanda Romare och Sabina Karlsson) har startat ett projekt som grundar sig på böcker som Amanda skrivit. Jag har träffat dem och tackat ja till att ingå i deras referensgrupp för jag tycker att hela projektet är mycket bra och väl genomarbetat. Tjejerna som driver detta är målmedvetna, seriösa och mycket duktiga. Titta bara på den här trailern och gå sedan in på deras hemsida!

Jag tycker att man blir väldigt sugen på att se mer av berättelsen, eller vad tycker du?

Gabriel Klint är ett nystartat transmediaprojekt som riktar sig till ungdomar med syftet att få människor mindre rädda för döden och lyfta tabun kring både det, självmord och spirituella upplevelser. Detta gör vi genom att använda fiction och sprida det via lättillängliga medieformer såsom bok, långfilm, musikvideo och dataspel. Samlingspunkten ska sedan vara en hemsida där ungdomar får chansen att prata om detta, dela med sig av sina tankar och tillsammans hjälpa varandra.

Vi har precis spelat in en filmtrailer som startskott för hela projektet och samlar nu tittare på Youtube både för att få böckerna publicerade och för att skaffa finansiärer för att utveckla projektet! Tillsammans kan vi göra en skillnad.

Amanda Romare

Läs mer här…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Skriv någonting