Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Minskar intresset för ”babysim”?

2 april 2013 (13:42) | babysim | av: Ludmilla

TV4Nyheterna%20V%C3%A4ster%C3%A5s%2009:34

Jag blev intervjuad av TV4 i Västerås i förra veckan för att man har tydligen märkt ett minskande intresse i området vad gäller babysim. Vi på Linnéas Simskola har ju påverkats starkt genom skatteverkets beslut att höja momsen för oss från 6 till 25% så just vad gäller vår simskola så har det blivit en minskning av deltagare.

Men jag har frågat runt på andra simskolor och det verkar inte vara någon generell trend i Sverige än i alla fall. Men om momsförändringen får genomslag på fler ställen så kommer det självklart att påverka fler familjer.

Skriv under namninsamlingen här…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Skriv någonting