Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Hjälp till SVT?

17 mars 2014 (17:16) | psykiatri, sjukvård, tonåringar | av: Ludmilla

Vi håller just nu på att titta lite på barn- och ungdomspsykiatrin i hela landet för en kommande dokumentär på SVT. Vi skulle därför gärna vilja komma i kontakt med er som har erfarenhet av kontakt med BUP de senaste fem åren (2009 och framåt). Både erfarenhet som anhörig och egen direktkontakt som patient är intressant.

Kontakten med oss sker i researchsyfte och det går bra att vara anonym om man vill det. Kontakten kan också ske på det sätt som känns bäst för just dig, d.v.s det går bra via mejl, telefon eller att träffas. Det kan också ske stegvis. Ingenting som sägs till oss kommer att spridas, vi är väldigt måna om att skydda våra källor och kommer inte att använda era uppgifter i publicering utan ert medgivande.

Vänliga hälsningar:

Lisa och Johanna på Mediabruket

Kontakt: johanna.svensson@mediabruket.se alt 08-6680100

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Jesper Sandberg
18 mars, 2014 kl 18 mars 2014 (9:54)

Hejsan!
Jag pratar med barntraumateamet
I Norrköping.
Det har varit en en stor hjälp för mig,
Att ha fått råd och tips.
Jag förlorade
Min storebror 2011
Varma hälsningar Jesper

Kommentar från Eva
21 mars, 2014 kl 21 mars 2014 (16:07)

Vilken adress mailar jag mina erfarenheter till? mvh Eva

Skriv någonting