Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


TV4 Efter tio med Malou 10 april

14 april 2014 (18:31) | psykiatri, självmord | av: Ludmilla

I torsdags var jag och Suicide Zeros ambassadör Camilla Henemark med i Malous efter tio. Jag tycker att det känns väldigt bra att vi fick utrymme att prata om självmordstankar och hur man förhåller sig till dem på det här sättet. Ofta handlar medias inslag om självmord om någon som tidigare haft självmordstankar men nu mår bra. Det är bra, för så ser det ju oftast ut. Men som Camilla Henemark har det är det inte så ofta man berättar offentligt om. Jag tycker att Camilla är oerhört modig med att berätta om hur hon känner och hur hon kämpar mot sina demoner dagligen.

Se klippet här…

Camilla har en komplex problematik med Aspergers Syndrom och ADHD bland annat men har ett mycket skarpt intellekt och har väldigt mycket att tillföra.

Titta på inslaget och berätta vad du tänker!

Och glöm inte att gilla Suicide Zero på Facebook om du inte redan gör det!

 

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Emma
24 april, 2014 kl 24 april 2014 (20:47)

Jättebra inslag! Mkt info på ett personligt och varmt sätt – ni gör båda ett jättejobb!

Skriv någonting