Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

TV – program söker medverkande

9 juni 2014 (16:08) | allmänt, att hjälpa andra | av: Ludmilla

Kanal 5 söker par för medverkan i ett kommande program med Filip och Fredrik.

Har ert förhållande gått i stå, går ni varandra på nerverna, har ni ett stort konkret problem, eller behöver ni bara liva upp er relation och hitta tillbaka till känslan som fick er att bli kära i varandra från första början?

Låt Filip och Fredrik hjälpa till att få fart på förhållandet.

Vid intresse: skicka en beskrivning av er själva och er relation samt en bild till ansokan@mexikomedia.com

Eller ring: 076-099 20 44

Vill du tipsa om andra personer med relationsproblem kan du också anmäla vänner, kollegor, familj och bekanta.  

Kommentarer till inlägget

Kommentar från N
12 juni, 2014 kl 12 juni 2014 (22:07)

Hejsan,

Jag vill bara berätta. Lämna ett spår här på din blogg och förklara. Jag vill att du ska veta att din historia och ditt skrivande hjälp mig så otroligt många gånger. Jag är en tjej som i dag är 18 år, snart 19, som varit så nära självmord i den egna tystnaden alldeles för många gånger. Jag har skrivit självmordsbrev i tårar för att sendan gömma dom, tills när det ska bli dags. Jag har köpt rep och vinglat på tågperrongen vid Stockholms Södra-station ännu fler gånger. Sen har jag, i sista hopp, famlat mig in på din blogg. Hört din berättelse, återigen. Jag har rivit breven, slängt repen eller Alvedon-tabletterna och klivit ett extra steg bak till säkerheten på tågperrongen. Jag har känt din smärta och längtan du skrivit om, den smärta och längtan jag inte vill lämna min starka, ensamstående och arbetande mor med. Hon som har upplevt misär för att försörja mig och min syster. Hon som är mitt allt. Du har lärt mig, att varje gång jag mår så pass illa att jag bokstavligen vill försvinna, se upp till min mor – och kämpa. Precis som du gjort. Tack. Tack. Tack. Jag tackar dig för att jag i dag lever. Snart 19 tuffa, men starka, år. Och jag sänder oändliga kramar till både dig och din fantastiskt underbart vackra dotter. Superkram till er båda. Supertack. Verkligen. Tack.

Skriv någonting