Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Var med i ”HOPPET”!

22 november 2014 (9:08) | att hjälpa andra, självmord | av: Ludmilla

Hoppet Mattias Sunneborn

#Hoppetförsuicidezero

Suicide Zeros arbete har under det gångna året varit mycket intensivt. Vi har över 15 000 gillare på Facebook, har 64 mediaengagemang i år (TV, radio, tidningar). Mattias Sunneborn och Mia Skäringer är två av våra engagerade Ambassadörer. Vi har dessutom många volontärer som lägger ned ett fantastiskt jobb! Det är otroligt vad häftigt det är med den ideella organisationens kraft.

En av de viktiga uppgifterna organisationen har är att sprida information om Självmord och hur man pratar kring självmord. Vi vill också åka runt i Sverige för att möta politiker i alla län och hjälpa dem att ta fram en lokalt anpassad suicidpreventiv plan.

Ett led i detta är kampanjen ”HOPPET” som nu sprids viralt i sociala media.

Vill du också bidra till vårt arbete med att minska självmorden?

Gör i så fall gärna HOPPET genom att hoppa ett stående längdhopp, mät hur långt du hoppat, avrunda uppåt till närmaste hundratal och sms:a summan till 72672. Hoppar du exempelvis 150 cm så avrunda till 200 och skicka Hoppet200 till 72672. Kom ihåg att filma hoppet, lägga ut på nätet och tagga med #hoppetförsuicidezero.

Utmana sedan dina vänner till att göra detsamma.

Tack för din hjälp!

Här ser du mitt hopp:

Skriv någonting