Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Har du varit med om en allvarlig händelse?

2 oktober 2015 (11:40) | att hjälpa andra, sorg&saknad, tröst&hopp | av: Ludmilla

TRACES


TRACES-projektet syftar till att öka förståelsen för hur svåra och allvarliga händelser påverkar människor. Genom att träffa personer som upplevt eller bevittnat situationer såsom en olycka, skada, sjukdom, plötslig död, brott eller en katastrof vill vi öka förståelsen för vilka besvär individen kan uppleva efter en sådan händelse. Vi vill undersöka reaktioner hos såväl vårdsökande som ej vårdsökande individer och hur dessa förändras över tid.
För att delta i studien ska du vara över 18 år och bo i Uppsala kommun Händelsen ska ha inträffat under de senaste tre åren. Du behöver inte ha upplevt några särskilda konsekvenser för att delta. Du anmäler dig via denna sida eller genom att skicka e-post till stress@neuro.uu.se
Om du har funderingar kring projektet eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Filip Arnberg eller Kristina Bondjers.

Skriv någonting