Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Hallå… där ute?

31 oktober 2008 (15:25) | allmänt, livet, tröst&hopp | av: Ludmilla

Försiktigt tittar jag upp över kanten på det svarta djupa hålet. Hoho?

Hej!?

-Där var ni ju…!

Idag är en betydligt mycket bättre dag. Trots rusket därute. Är lite avundsjuk på Emelie som har snöstorm! : ) Jag blir väldigt förvånad över hur snabbt det kan svänga i den här berg-och-dalbanan. Men snabbt föresten? Det tog ju en vecka…

Idag har jag i alla fall varit aktiv igen. Jag vet… ska vara försiktig så att det inte blir för mycket. Det var nog en del i det hela. Att jag har jobbat mer än jag borde de senaste veckorna. Men, det är ju också svårt när man har oreglerad arbetstid. Hur många timmar är halvtid då? Sen blir man ju dessutom glad när man orkar lite mer och är van att ha hög kapacitet… så går det lätt överstyr…

Vi har också bakat idag. Jonas och Oscar har redan satt i sig hälften av bullarna… Det luktar härligt i huset. Så välkomnande och varmt. Tillsammans med de tända ljusen framför den öppna spisen blir det en trygg, varm och kärleksfull atmosfär. Jag smälter in i den. Äter mig in i känslan och bevarar den inom mig.

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från ~Maria~
31 oktober, 2008 kl 31 oktober 2008 (17:07)

Hallå där….va härligt inlägg och skönt att det känns lite bättre idag.

Hoppas du får en bra helg.

Tusen kramar

~Maria~s senaste blogginlägg..Besök / ~Maria~

Kommentar från Gunilla
31 oktober, 2008 kl 31 oktober 2008 (18:12)

Skönt att höra!
Bulldoft är ljuvligt….

Gunillas senaste blogginlägg..Tankar, saknad och musik

Kommentar från Camilla
31 oktober, 2008 kl 31 oktober 2008 (21:09)

va skönt…bullar åhhh härligt en sån här ruskdag!Jag gläds åt att du får dispens från svarta hålet..önskar dig en riktigt trevlig helg 🙂

Kommentar från Ingrid
1 november, 2008 kl 1 november 2008 (1:13)

Halloj där är du ju 🙂 🙂

Va´ skönt att höra! Ha en riktigt skön helg i höstsolen. Var rädd om dig.

pst..
Fick en bild från min halvsyster i Olofström, Blekinge, igår eftermiddag. Där föll det lovikavantar.
Hörde också att det snöade i Lund igår.
ds.

Kommentar från Johanna H
1 november, 2008 kl 1 november 2008 (1:59)

Jag har läst lite i din blogg nu, tårarna bara rinner ner för kinderna. Det gör så ont när jag vet att min mamma kunde ha fått det så som du har det nu, jag läser om din smärta och ser min mamma i situationen, så fruktansvärt. Men jag lever, och jag har bestämt mej för att fortsätta göra det hur ont det än gör. Jag vill skicka all tröst och värme till dej! KRAMAR

Johanna Hs senaste blogginlägg..smärtsamma minnen

Kommentar från Helena
1 november, 2008 kl 1 november 2008 (15:01)

*Styrkekramar*
Fortsätt kämpa!
Kramar Helena

Helenas senaste blogginlägg..Tankar kring självmord

Kommentar från Thérèse
1 november, 2008 kl 1 november 2008 (15:15)

Om det finns någon jag verkligen, från djupet av mitt hjärta, unnar en dag där sorgen och oron kan hålla sej aningens dämpad så är det du. Nu under Allhelgonahelgen tänder jag många ljus här hemma för de som lämnat oss; ett av ljusen brinner för Linnea och de som valt samma väg som hon. Du är fantastisk Ludmilla.
Varma kramar,
Thérèse

Thérèses senaste blogginlägg..Upplevelse av den psykiatriska vården

Kommentar från Anna
1 november, 2008 kl 1 november 2008 (16:36)

Så glad att jag hittade hit!!!!Härligt att du orkade baka….hade mina ”guldklimpar” här på höstlov men de åkte i torsdags,ramlade ner i hålet igen,men efter läsningen på din blogg Ludmila….blir så ledsen och arg på den här hemska världen….har inga tröstande ord mer än att du är en fantastisk människa och vi änglamammor får försöka kämpa tillsammans.Lång varm kram/A

Kommentar från tizzelotazzel
1 november, 2008 kl 1 november 2008 (19:47)

Den här dagen behövde du verkligen!! Mysigt att ni fick lite bakat och att killarna fick sätta i sig stora lassa med bullar! Hoppas du kan hålla kvar känslan medan du fortsätter kämpa dig vidare!
Kram!

tizzelotazzels senaste blogginlägg..En sån här vill jag ha i julklapp!!!!

Kommentar från Teddy Hedenquist
9 november, 2008 kl 9 november 2008 (22:30)

kul att höra…

Skriv någonting