Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Spotify växer

3 mars 2009 (20:06) | musik, spotify, tävling | av: Ludmilla

Nu har Spotify passerad 1 miljon användare. Det är bland annat genom invites som intresset har spridits så snabbt.

Spotify är en tjänst där du lagligt kan lyssna på musik. Antingen får man en invite eller så kan man köpa tjänsten. Det är ett sätt att lyssna som en webradio utan att ladda ned. Företaget betalar STIMpengar och på det sättet blir det lagligt.

Det var dock några skivbolag som backade tidigare i år och en del artister försvann. Å andra sidan har det kommit fler nya därefter också. Ett nytt hackerprogram kom häromveckan som tydligen ska möjliggöra att spara låtarna på datorn. Men så är det ju inte tänkt.

Snart lanseras en mobiltjänst också.

Jag lottade ut invites häromdagen och har slumpat ut till personer denna gång. Jag önskar att jag kunde ge till er alla som eftersom det var behjärtansvärda skäl. Men jag har inte så många. Oscar hjälper mig med hans slumpvalsgenerator.

Två stycken blir det denna gång som får och det är:
-nr 9: Gunilla
-nr 2: Eva

Grattis!

Hoppas att Spotifyföretaget vill fylla på mina invites snart! : )

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Gunilla
3 mars, 2009 kl 3 mars 2009 (21:49)

Tack snälla!

Gunillas senaste blogginlägg..Trött och tom

Kommentar från Vb
3 mars, 2009 kl 3 mars 2009 (22:00)

Är fortfarande väldigt tacksam för din invit!

🙂

Vbs senaste blogginlägg..Röka kat (t)

Kommentar från Eva
3 mars, 2009 kl 3 mars 2009 (23:22)

Väldigt. väldigt glad blev jag! Tack snälla.

Kommentar från Bergman
4 mars, 2009 kl 4 mars 2009 (0:11)

Hej, har läst här ett tag och tycker det förstås är förfärligt som alla andra. Tragiskt! Jag har själv mått dåligt i perioder och heller inte velat leva, så jag kan förstå lite hur hon kände. Men varit för feg att göra det, eller så har jag tänkt på dem som måste leva med det efter mig som min familj och släkt. Var rätt lika mot min mamma när jag var yngre (också duktig innan) och när hon tog i mig så ”brändes det” liksom. Om hon tog i min så var känslan precis där hon la sin hand så brännande att det gjorde ont istället för som det var meningen att det skulle vara en varm klapp/smekning. Har tyvärr inte fått några egna barn heller, och detta får en ju också att tänka på att man skulle ju kunna fått barn och att de sedan tas ifrån en. Det hade jag inte i tanken när jag tidigare sörjt att det inte blev några för min del.
Jag hittar inget om hennes pappa, är det meningen? Hade de kontakt? Jag hade sporadisk kontakt med min riktiga pappa.
Hoppas ni ser ljuset i tunneln och att dina andra barn (och även hennes andra syskon) kan leva ett bra liv till slut.

Kommentar från Thérèse
4 mars, 2009 kl 4 mars 2009 (17:20)

Minns du hur lång tid det tog innan du fick invites? Jag har ännu inte, så vitt jag vet i alla fall, fått några. Men, jag är ju mycket nöjd och glad för egen del, det är ju tack vare dej jag har mitt kära spotify 😉
Stora kramar till dej Ludmilla!

Thérèses senaste blogginlägg..Berättelsen om Tankestormar

Kommentar från Ludmilla
5 mars, 2009 kl 5 mars 2009 (7:18)

Bergman: Linnéas pappa och jag separerade för 13 år sedan. Linnéa har bott hos mig.
Therese: Jag tror att det tar några veckor…? Men då får du bara ett par. Skriv till dem och fråga.

Kommentar från Tess
5 mars, 2009 kl 5 mars 2009 (7:30)

godmorgon kul att du gillade det, jag har massor med bilder på huset ifall du tycker om att kika på de kolla under kategori huset…
ha en toppen dag

Skriv någonting