Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Linnéas strategi

27 juni 2008 (14:21) | psykiatri, sorg&saknad | av: Ludmilla

1. Vill må bra

2. Nej, sluta

3. Varför ska jag få må bra? (Sabbotage)

4. Jag mår ju bra, jag har lurat dem.

5. Skitsamma. Fokusering.

På en anteckningslapp skrivet av Linnéa någon gång mars?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Ludmilla
4 september, 2008 kl 4 september 2008 (15:06)

#1 Kommentar från Stella (svar):
den lilla lappen är lite av hennes eget svar till varför hon tog det beslutet hon då gjorde till slut..
Allt detta,alla frågor,brev du hittar mm mm,kommer vara svar och samtidigt frågor på varför hon gjorde som hon gjorde..

jag tror det hela senare kommer ge dig ro,nån typ av ro i alla fall..

ett enda stort pussel,men ett pussel av en jättefin ung tjej som hade ett stort hjärta och som var väldigt modig och klok i sitt egna sätt att tänka på vad hon ville göra..

Skrivet 27 juni 2008, klockan 14:29
Svar från Ludmilla:
Ja pussel… undrar hur många bitar det är…

Skrivet 28 juni 2008, klockan 00:43
#2 Kommentar från Johanna 16år (svar):
hittade denna sida idag, sitter och läser med klumpen i halsen och tårar i ögonen. Jag är själv ung, 16 år. Men endå gått igenom oerhört mycket. Jag stänger in allt inom mig. Gillar inte att öppna mig för människor. Jag har inte lätt för det, har blivit sviken för många gånger. På ett sätt förstår jag henne, men samtidigt inte. Hur kan man svika någon genom att ta sitt liv? Varför gör man det så enkelt för sig själv och så svårt för alla sina nära&kära.. Jag tänker verkligen på dig, suttit här i flera timmar och bara tänkt på dig och henne. hur dåligt hon verkligen måste ha mått. Jag blev verkligen berörd. Har hört talas om detta när det precis hände, min kompis lilesysters kompis var kompis med Linnéa.. Antionia Bolin… Men nu när jag hittat dig,ä så blir jag mer berörd.. Nu blev detta långt, men ville bara säga att jag tänker på dig och din familj.

KRAM!

Skrivet 27 juni 2008, klockan 19:50
Svar från Ludmilla:
Tack för dina tankar.

Kram

Skriv någonting