Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Spotify gör mig lycklig

4 januari 2009 (10:34) | allmänt, musik, tröst&hopp | av: Ludmilla

En väldigt enkel sak egentligen. Men såå bra!
I min situation gäller det att hitta saker att glädja sig åt.

Spotify är en musiktjänst på nätet. Man kan hitta (nästan) vilken låt som helst på ett ögonblick och spela med mycket bra kvalitet. Dessutom tar det ju ingen plats på din dator eftersom musiken streamas ned. Det är som att lyssna på webradio fast du styr själv vad du vill lyssna på! Jag frigjorde massor med plats på datorn i ett litet kick, för det jag har sparat kommer jag aldrig mer att behöva. Så länge Spotify finns.

Spotify betalar STIM-pengar och därför är detta fullt lagligt!

Man kan göra spellistor och dela dem med andra på nätet. Du kan nå din egen Spotify från vilken dator som helst. Du gör alltså listor med dina ”å den där”-låtar och återupplever hela din tonårstid!

På vår nyårsfest var Spotify den enda musikanläggningen som behövdes. Alla gästerna kunde själva gå in och bestämma vilka låtar som skulle spelas. Behöver jag säga att vi hade full fart på dansgolvet hela natten?

Jag hade den stora turen att få en ”invite” från Håkan. Tack snälla! På så sätt är det helt gratis. Annars kostar det ca 100 kr i månaden. Och det är det värt.

Jag är helt övertygad om att detta är framtidens musiktjänst.

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , , , ,

»

Kommentarer till inlägget

Kommentar från På Åskådarplats
4 januari, 2009 kl 4 januari 2009 (12:01)

Hej Ludmila, letade efter en e-postadress men kan inte finna någon. Ville bara tipsa dig om att du gärna får nominera min blogg På Åskådarplats – min dotter håller på att ta livet av sig
Kramar Sandras mamma

Kommentar från Louise
4 januari, 2009 kl 4 januari 2009 (12:14)

Hej Ludmilla. Hur får jag en invite till Spotify?
PS. Din blogg är så bra. Läser varje dag.
Kram på dig, från änglamamman Louise.

Kommentar från psykos
4 januari, 2009 kl 4 januari 2009 (13:35)

Hej! Tack för ditt inlägg.. funderar på att göra enbart ett inlägg om och till och för efterlevande. För varandra men även för de som tänker på självmord, för de har oftast en helt annan syn på hur deras efterlevande skulle få det om de gjorde det. Ger självmordsbenägna en tankeställare. Kram P

psykoss senaste blogginlägg..null

Kommentar från Ludmilla
4 januari, 2009 kl 4 januari 2009 (13:51)

Louise: Man har tur! ; ) De som har sporify kan få invites efter ett tag – att dela ut. Jag har ännu inte fått någon.
Psykos: Det behövs verkligen. Bra att du kämpar på med detta!

Kommentar från username
26 januari, 2009 kl 26 januari 2009 (23:09)

Tjena, har kommit in i hela spotify vibben nu och undrar kan man på nått sätt göra så du skickar en invite, lr så. vill hellst inte betala för nått man inte igentligen vet va det är. men om inte du kan vara VÄRLDENS bästa och skicka en så kom gärna med tips om hur man kan få en. maila min hotmail för vidare svar.

Pingback från Ludmillas Blogg » Vill du ha en Spotify invite?
29 januari, 2009 kl 29 januari 2009 (18:45)

[…] är en fantastiskt bra idé tycker jag. Tjänsten är klockren. Jag hoppas verkligen att detta att man inte kommer att ha kvar alla […]

Pingback från Ludmillas Blogg » Vill du också ha Spotify?
15 mars, 2009 kl 15 mars 2009 (19:58)

[…] är ett program som helt lagligt gör att du kan lyssna på musik på din dator. Det är för att du inte laddar ned musiken till datorn utan lyssnar på den som […]

Kommentar från Alexander
18 mars, 2009 kl 18 mars 2009 (20:15)

Tjena =) jag skulle gärna vilja ha en invite om du har över =) har väntar i några månader nu är lite trött på väntandet så har du en skulle jag bli extremt glad om jag fick en =) // MVH Alexander

Alexanders senaste blogginlägg..Herrlin-släkten

Kommentar från alexander forsberg
19 mars, 2009 kl 19 mars 2009 (3:29)

Tjenare har börja inse vilken spotify våg de går nu. Och jag vill så gärna ha en invite!!!!! jag har inget nerladdningsprogram (för funkar inte till denna dator) så jag få all min musik från youtube som då inte har världens största utbud 😛 . Skulle vara underbart om jag fick en spotify invite.
fors.berg@hotmail.com

Pingback från Ludmillas Blogg » Spotify!
12 november, 2009 kl 12 november 2009 (9:09)

[…] har ju skrivit om Spotify många gånger tidigare och även lottat ut invites vid ett antal […]

Skriv någonting