Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Ingen blogg-gala för mig…

1 februari 2009 (20:26) | babysim, barn, blogg, sjukdom | av: Ludmilla

Jag orkar ju inte.
Jag är sänkt. Både fysiskt och psykiskt.
Slut liksom.

Känner mig delvis som en svikare eftersom jag blev inbjuden i panelen av Tonårsmorsa. Men, hon har sällskap både av sin dotter Tonårsdottern och av bloggaren Aminata och så har jag en känsla av att jag i mitt tillstånd inte är så populärt sällskap… ; )

Hur som helst så laddar Tonårsmorsa som så många andra som ska åka med nya kläder och frisyrer och annat flashigt! Det blir säkert urkul! Jag tror säkert att det kommer att komma en massa spännande uppdateringar på bloggarna de näraste dagarna!

Tonårsmorsan är ju min storfavorit. Men det verkar stå mellan Mymlan och Alex. Jag hoppas att då Mymlan drar hem vinsten!

Tonårsmorsa har dock hunnit med en hel del idag ser jag på hennes blogg. Gissa om jag blev förvånad när jag hittade en bild på Oscar på hennes blogg. Han står där som 3-åring som modell för våra produkter på Baby- och Barnmarknaden Fyrishov idag. Mitt företag Linnéas Simskola ställde ut där. Jag var tyvärr inte med själv, men min kollega Karin höll i det hela. Tack Karin!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från mymlan
1 februari, 2009 kl 1 februari 2009 (20:31)

Men åh! Men ja. Eftersom dom säger att det står mellan mig och Schulman så hoppas jag också det. Vem som helst av de andra men inte han liksom…

Och det där med att må skit och inte känna sig som ett bra sällskap känner jag igen. Ibland är det ju så. Andra gånger är det precis då man behöver komma bort och göra något helt annat, hur osugen man än känner sig. Men du vet bäst själv. Ta hand om dig. Kram.

mymlans senaste blogginlägg..länkar i gammelmedia

Kommentar från Tonårsmorsa
1 februari, 2009 kl 1 februari 2009 (20:50)

Känn inte så. Jag tycker det är trist att du inte kan komma, men är man sjuk så är man! Jag misstänkte att det var en av dina söner, jag sa det till Sofie och Mabou: ”Jag tror det är en av Ludmillas söner på bilden”, men jag kunde inte avgöra vem av dem det var, eftersom bilden inte är helt ny!

Det var kul i alla fall! Krya på dig ordentligt nu så du blir pigg och vi kan träffas en annan dag! Kram! ♥

Tonårsmorsas senaste blogginlägg..Helgmiddag

Kommentar från Camilla
1 februari, 2009 kl 1 februari 2009 (21:35)

Jag undrar samma….så glad, go & helt underbar tjej som valde att lämna livet alldeles för tidigt. Det är så orättvist! Önskade att både Linnea & Hanna fortfarande var vid livet.

Camillas senaste blogginlägg..Saknar Dig…

Kommentar från Soulsister
2 februari, 2009 kl 2 februari 2009 (9:36)

Oh va trist, men du ska göra det som känns bäst för dig! Jag blev inbjuden som VIP till rosa bandet galan men kom inte iväg. Men jag kände mig ändå glad för att ha fått inbjudan och med mitt besluta att stanna hemma.

Krya på dig
kraaaaam

Soulsisters senaste blogginlägg..Måndag morgon

Kommentar från Gunilla
2 februari, 2009 kl 2 februari 2009 (10:06)

Vill ge dig en kram….

Gunillas senaste blogginlägg..Ser på blomman med andra ögon

Skriv någonting