Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Linnéas Simskola

5 februari 2009 (9:19) | arbete, babysim, barn, tröst&hopp | av: Ludmilla

Jag inser att det finns de som tror att jag har döpt simskolan efter Linnéa, efter att hon dött.

Men så är det inte.

Det var redan 1993 när Linnéa var baby och vi startade företaget som det fick heta Babysimmet Linnéa. När babyarna växte döpte vi om det till Småbarnssimmet Linnéa. De sista åren har vi namnet Linnéas Simskola då vi har verksamhet ända upp till 10 års ålder.

Linnéas Simskola har varit ett familjeföretag. Barnen har varit mycket involverade, inte minst Linnéa. Hon hade tankar om att ta över företaget en dag och vara läkare…

Jag jobbar 80% av min tid i företaget och nuförtiden endast 1 dag i veckan som läkare. Min mailadress har jag inte hittat på efter att Linnéa dog. ludmilla@linnea.se

Så kan det bli.

Idag drar en instruktörsutbildning igång igen. 17 personer som är laddade för att bli babysiminstruktörer. De kommer från hela Sverige, från norr till söder samt en från Island. Den här gången är jag inte orolig för att jag inte ska klara det. Det är fjärde utbildningen efter att Linnéa dog och det har ju fungerat. När man får stå och prata om något som man själv brinner för så är det faktiskt möjligt att glömma verkligheten för en stund.

Annars är min högsta prioritet nu att skriva färdigt den tredje upplagan av Babysimboken. Den görs om rejält denna gång. Jag måste bara prioritera detta! Håller på med kapitel 6 just nu!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Trebarnsmamman
5 februari, 2009 kl 5 februari 2009 (11:20)

Och genom namnet kommer Linnea alltid leva vidare 🙂
Har själv två barn som gått på Linneas babysim (som det hette då 🙂 ) 2002-2004 och 2005-2006. Trean blev det aldrig av att vi gick med, men å andra sidan hade vi som föräldrar fått trygghet i vattnet med småbarn så hon är en liten fisk hon med! Däremot har ingen av våra barn gillat att duscha.

Trebarnsmammans senaste blogginlägg..Ett gott skratt förlänger livet…

Kommentar från Ludmilla
5 februari, 2009 kl 5 februari 2009 (12:21)

Trebarnsmamman: Det glädjer mig att höra att ni har simmat i ”Linnéas namn”. Jag vet att hon är stolt där hon nu är att hon hade en simskola uppkallad efter sig. ”Linnéas Simskola, det är Linnéa!” tyckte hon var kul att svara när hon hjälpte till på kontoret… : )

Kommentar från Erika
5 februari, 2009 kl 5 februari 2009 (19:33)

För att inte tala om vilken ära det är för oss att få stå i vattnet och undervisa i Linnéas namn!

Kommentar från Ludmilla
5 februari, 2009 kl 5 februari 2009 (19:37)

Erika: Jag blir väldigt glad över att du ser det på det viset! Jag vet att hon är jättestolt över dig, precis som jag!

Skriv någonting