Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


En varm känsla…

24 april 2009 (18:58) | att hjälpa andra, livet, tröst&hopp | av: Ludmilla

Ett nallebud till mig!

Ett nallebud till mig!

…fick jag när jag hämtade posten idag.

Jag fick ett litet paket med en liten söt nalle och ett litet meddelande i ett vikt kort med ett hjärta i. Allt var så sött, så sött och värmen och glädjen spred sig inom mig och över mina leende läppar.

Det var från en vän som jag aldrig har träffat och aldrig har pratat med i telefon utan bara haft kontakt med över nätet. Hon har som jag mist ett barn. Nu hade jag hjälpt henne med bildredigering och uppenbarligen så hjälpte det henne!

Tack snälla söta!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Emilia
24 april, 2009 kl 24 april 2009 (20:07)

Härligt med sån oväntat omtanke 🙂 Trevlig helg! Kram

Emilias senaste blogginlägg..Min älskling

Kommentar från Gunilla
24 april, 2009 kl 24 april 2009 (20:27)

Det finns så mycket värme och vänskap att finna genom cybern.

Gunillas senaste blogginlägg..Enjoy the ride

Skriv någonting