Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Min IPhone är tillbaka!

1 oktober 2009 (17:21) | allmänt | av: Ludmilla

Iphone-älskare...

Iphone-älskare...

Jag känner faktiskt mig lite uppåt nu!
Jag skrev häromdagen om det hemska som hade hänt. Nu har min IPhone kommit tillbaka – och den är som ny!
Jag kan verkligen rekommendera Mobilteleakuten som hjälpte mig snabbt och bra trots att jag inte finns i samma stad.

Personlig och snabb service!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Mr Niztrip
1 oktober, 2009 kl 1 oktober 2009 (22:07)

Vill också ha en sån! Kanske köper en i julklapp till mig själv!
.-= Mr Niztrip´s last blog ..Hjälp mig att hjälpa andra! =-.

Kommentar från Dottern
2 oktober, 2009 kl 2 oktober 2009 (6:21)

Härligt att läsa att idag är en bra dag 🙂
Upp och ner…så är sorgen. Jag kände mig som ett vandrande ekg.

Ha en underbar helg!
.-= Dottern´s last blog ..När himlen är nära, utbildning till samtalsledare, 14 -16 oktober =-.

Kommentar från Soulsister
2 oktober, 2009 kl 2 oktober 2009 (6:28)

Jag är helt handikappad utan min mobil, maken har en I-phone och är lika hooked som du 🙂

KRAM
.-= Soulsister´s last blog ..2 födelsedagskort =-.

Kommentar från elin
2 oktober, 2009 kl 2 oktober 2009 (8:40)

Hej! vet inte riktigt var ja ska vända mig, har förökt med lite olika men får inget svar. Nu har det blivit disskusioner om att lägga in på vid bup i falun, o ja blir väldigt nervös över praktiska saker…Vet du något om hur det är? snälla hjäp, om de inte är för jobbigt för dig o så.

Kommentar från Sara
2 oktober, 2009 kl 2 oktober 2009 (11:04)

Elin: Jag har själv ingen erfarenhet av BUP, däremot av vuxenpsykiatrin. Jag tycker att det är mycket bra att den möjligheten finns, då problemen ibland blir en övermäktiga. Tyvärr finns det inte mycket resurser inom psykiatrin, vilket ofta resulterar i stressade läkare osv. Men kom ihåg- du har som patient rätt att få den vård du behöver! Kräv det!! Våga ta hjälp. Våga visa hur du mår. Annars har omgivningen ingen rättvis chans att hjälpa dig på rätt sätt. De praktiska sakerna löser sig alltid. Inne på avdelningen behöver man inte tänka på någonting sådant. Jag önskar dig allt gott.
Kram

Kommentar från MADDZAN – Bloggare Mot Bröstcancer
2 oktober, 2009 kl 2 oktober 2009 (13:20)

Hej tjejen!

Nu är det Rosa Månaden vilket innebär all-eyes-on-bröstcancerforskningen! Fantastiskt eller hur! Jag & en tjejkompis har startat insamblingen *BLOGGARE MOT BRÖSTCANCER* på Cancerfondens hemsida! Allt vi vill är att du tar EN MINUT av din till till att klicka på den här länken: http://fruktbus.blogg.se/2009/october/bloggare-mot-brostcancer.html, läsa den väldigt korta informationen och sms:a en liten slant på 50 kr!

Dessutom får du väldigt gärna använda bilden & texten på min blogg och lägga upp på din blogg!

*KOM IGEN NU, HJÄLP OSS SPRIDA DETTA SÅ VI TILLSAMMANS KAN BESEGRA BRÖSTCANCER!*
.-= MADDZAN – Bloggare Mot Bröstcancer´s last blog ..Bloggare Mot Bröstcancer =-.

Kommentar från Emelie
2 oktober, 2009 kl 2 oktober 2009 (21:12)

Hej Ludmilla. Jag är en ny läsare som har hittat hit, jag har sträckläst din blogg och ville bara säga tusen tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och tankar, Detta (bup, psykiatrin) är ett sådant viktigt samtalsämne speciellt med tanke på socialstyrelsens rapport om psykisk ohälsa..
Du inspirerar mig! Jag önskar dig allt gott, och grattis till er graviditet!
Kram/ Emelie, 25 år

Kommentar från Fina!
2 oktober, 2009 kl 2 oktober 2009 (22:36)

Din blogg är helt underbar!

—————————————————-
Titta in och se mitt hår falla!
Ja, jag vet att jag gör reklam nu men jag gör det för något väldigt viktigt:
Det är så att jag har gjort en egen insamling på Cancerfondens Rosa Bandets hemsida.
Så jag tänkte om någon som läser min blogg kunde gå in på min insamling och skänka några kronor. Ni väljer helt själv hur mycket ni vill skänka, om ni vill skänka 1 kr så gör ni det. Det viktigaste att ni gör det! När ni har gjort det så lämnar ni en kommentar här att ni gjort det. Så kommer jag varje dag att lägga ut en länk till er som har skänkt en slant här. Gå in på min blogg och läs mer!

Kommentar från den galna mamman
2 oktober, 2009 kl 2 oktober 2009 (22:43)

hej detta är första gången jag besöker din blogg och blev väldigt tagen av allt .din fina dotter är så vacker, jag beklagar så att du inte fick ha henne kvar på jorden många kamar
.-= den galna mamman´s last blog ..OM PAPPOR UPPFOSTRAR BARNEN BLIR RESULTATET? =-.

Kommentar från Anna
2 oktober, 2009 kl 2 oktober 2009 (23:18)

Hej! Jag skriver till dig för att jag har skapat ett armband till förmån för Cancerfondens rosabandet-kampanj. Det heter rosa armbandet och kostar 199kr. 50% av överskottet går direkt till cancerfonden. Jag skulle bli jätteglad om du kunde tänka dig att skriva om armbandet på din blogg. Ju fler som deltar i kampen desto mer pengar till ny forskning! Läs mer på http://www.hildestamdesign.se Tack oavsett hur du väljer att göra! Anna

Pingback från Åsas anteckningar » Blog Archive » iphone igen
27 oktober, 2009 kl 27 oktober 2009 (7:46)

[…] har tidigare skrivit om sin iphone på bloggen. Följ länkarna i inlägget så får ni en liten iphonereparationsberättelse. Taggar: iphone, […]

Kommentar från Athanassios
10 november, 2009 kl 10 november 2009 (23:13)

Välkommen till http://iphone-start.se/ en bra sida för alla iPhone ägare!!!

Skriv någonting