Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Matkasse

10 april 2010 (10:03) | allmänt | av: Ludmilla

På måndag får vi vår första provkasse från Linas Matkasse.
Vi får matvaror för fem dagars matlagning levererat till dörren plus recept för dessa fem dagar.

Det ska bli spännande att se hur det är och vad vi tycker. När jag kollar runt verkar många nöjda med Linas Matkasse medan några tycker att det är lite ”konstig” mat.

Är det någon som har erfarenhet av matkassar?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Tuija
10 april, 2010 kl 10 april 2010 (10:12)

Jag gjorde en beställning för ett tag sen tycker det verkar mycket spännande och bekvämt! Men trots att det på hemsidan stod att det fanns i lilla Söderköping, så icke! Jag blev gruvligt besviken hade så gärna velat testa. Du måste berätta sen hur det var!

Kram
.-= Tuija´s last blog ..Glad Påsk! =-.

Kommentar från Åsa
10 april, 2010 kl 10 april 2010 (11:01)

Jag har inte provat själv, men vet flera andra som provat matkassar, ett tag i varje fall. Någon tröttnade, någon tyckte det blev för dyrt i relation till vad de fick, någont tyckte det var svårt att få hela familjen att äta det och någon att recepten kändes ”konstruerade” för att få ihop maträtterna.

Jag tycker idén är bra och värd att testas. Men känns inte relevant för ett ensamhushåll.
.-= Åsa´s last blog ..Earth hour =-.

Kommentar från Gunilla
10 april, 2010 kl 10 april 2010 (11:21)

Låter praktiskt och samtidigt spännande!
Kram
.-= Gunilla´s last blog ..Året har vissa speciella datum… =-.

Kommentar från Lena
10 april, 2010 kl 10 april 2010 (15:15)

Hej!
Vi har Linas matkasse och har haft det några månader! Tycker maten är helt suveränt!
Ibland när man ser receptet och börjar tillaga maten tänker man: ”Neeej, det här kan aldrig bli gott”, men sen när man väl smakar så är det supergott! 🙂 🙂
Sedan är ju smaken förstås olika, men vi tycker att det är jättebra mat! 🙂
Kram / Lena

Kommentar från Cornelia
10 april, 2010 kl 10 april 2010 (19:18)

Jag känner några stycken som har testat matkassar. Dock inte från just det företaget. Men alla jag har pratat med har varit väldigt nöjda, förutom att det ibland känns som om portionerna är lite snålt tilltagna. Men det beror nog på var man köper ifrån. De jag känner har matkasse varannan vecka, för att få lite ny inspiration, samtidigt som de ändå kan laga de gamla ”vanliga” rätterna däremellan. Har själv ätit av maten ett flertal gånger och det har varit riktigt gott. Sånt man aldrig skulle ha kommit på själv, som stekt apelsin till kyckling. Hade jag haft familj och allt så hade jag nog kört på det själv också. 🙂 Kram.
.-= Cornelia´s last blog ..High on life. =-.

Skriv någonting