Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Gravstenen

21 april 2010 (12:31) | död, självmord, sorg&saknad | av: Ludmilla

Igår fick jag ett samtal från Fonus. I samband med att jag kontaktade dem om den försvunna fjärilen påpekade jag också att gravstenen var väldigt lös. Troligen har den sjuka personen som sågat av fjärilen stått och hängt på stenen.

Fonus berättade att de varit tvungna att lyfta ned stenen. Den var så lös att han hade varit tvungen att stå och hålla i stenen för att den inte skulle tippa.

Tydligen var det något fel i själva monteringen också som gjorde att stenen blivit så lös.

Jag får väldigt bra service från min kontakt på Fonus i Uppsala.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Dottern
21 april, 2010 kl 21 april 2010 (15:02)

Först vill jag gratulera till de glada nyheterna om att du är frisk! Fantastiskt underbart! Glädjs med dig och din familj.
Det andra jag vill säga är att jag tycker det är fruktansvärt att någon varit på gravstenen. Blir riktigt förbannad! Blir i princip aldrig arg och än mer sällan förbannad. Men att människor inte kan respektera något så heligt som en grav gör mig ursinnig. Om de kunde förstå en bråkdel av vad man gått igenom då man är besökare av en gravplats hade det aldrig hänt. Efter allt lidande man går igenom som en anhörig så tycker man att det minsta man kan begära är att man inte ska behöva oroa sig över att någon ska ge sig på graven?! Jag begriper mig inte på människor….skäms över att tillhöra samma släkte som de som kan göra en sådan sak.

Kram Anna
.-= Dottern´s last blog ..Medmänniskor finns =-.

Skriv någonting