Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Information om Choriocarcinom (Moderkakscancer)

11 maj 2010 (19:52) | Cancern, sjukdom | av: Ludmilla

Diagnosen är ju väldigt ovanlig och det finns inte så mycket information att få.

Jag har därför under min sjukdomsresa skrivit ihop patientinformation och lämnat till avdelningen på Karolinska. De får fritt använda det jag skrivit i den mån de vill.

Den informationen ligger nu också här på bloggen…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Dottern
12 maj, 2010 kl 12 maj 2010 (11:42)

Härligt att behandlingarna är klara. Hoppas verkligen du nu får en underbar sommar med din fina tös och familj och bara får njuta.
Fantastiskt att du orkar sammanställa information samtidigt som du gått igenom detta.
Fantastisk är det ord som beskriver dig bäst Ludmilla!

Kramar Anna
.-= Dottern´s last blog ..Frågor kring suicid och depression =-.

Kommentar från Renée
12 maj, 2010 kl 12 maj 2010 (12:15)

Jag vill verkligen önska dig all lycka som finns! Du har gått igenom så otroligt mycket och orkat informera oss andra om ditt liv, dina behandlingar och dina känslor. Jag hoppas verkligen att du får tid nu till att landa, att verkligen njuta av att bara vara mamma till den lilla, att slippa behandlingar och annan ”skit”, att få frid i tillvaron helt enkelt. Som sagt; all lycka till dig Ludmilla!
.-= Renée´s last blog ..Kom och köp!!! (imorgon alltså) =-.

Kommentar från Sara
12 maj, 2010 kl 12 maj 2010 (16:17)

Hej Ludmilla! Jag har läst din blogg ett tag nu. Själv läser jag till sjuksköterska och är mitt uppe i skrivandet av min C-uppsats där vi ska göra en begreppsanalys på hopp inom onkologisk omvårdnad. Eftersom du har varit med om så mycket de senaste åren så tycker jag det skulle vara jätte intressant att få höra din syn på hopp och på hoppets betydelse inom onkologisk omvårdnad och för tillfrisknadet? Tack för en jätte fin och intressant blogg!
MVH Sara

Skriv någonting