Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Surftown

25 februari 2011 (11:26) | IT | av: Ludmilla

Jag har provat många olika webhotell genom åren. Jag skaffade mitt första i mitten på 90-talet. Då var det Bahnhof som var ett litet företag i Uppsala på den tiden som var mitt val. Bahnhof har blivit stort och opersonligt sedan dess, tyvärr. De är driftssäkra men supporten är inte alls lika bra som tidigare. Babysim.com ligger kvar där.

Sedan dess har det blivit många olika. Det har ju kommit många billiga webhotell de senaste åren. Active24 har varit ok, men inte så snabb och trevlig support. Jag har Crystone för linnea.se och de har i och för sig ett bra pris och supporten är väl helt ok.

Det är ju så att det är när det är något som är fel som man behöver hjälp. Oftast så är det ju bråttom när något inte fungerar och då vill man ha snabb hjälp NU.

Surftown har varit helt outstanding. Det är där jag har bloggen efter ett tips av bloggaren AlterEgo som hjälpte mig att sätta upp bloggen här istället för på Aftonbladet. Jag funderar på att byta till Surftown även vad gäller mina andra sidor. De är driftssäkra och svarar alltid snabbt på mail och har ett tillmötesgående och problemlösande sätt istället för att skylla ifrån sig som många andra gör.

Nu har Surftown infört ett bonussystem så att man kan tjäna pengar på att rekommendera andra. De man rekommenderar får i sin tur 15% på sina köp. Så om du vill byta webhotell kan jag varmt rekommendera Surftown.

Vill du dessutom ha 15% rabatt så kan du använda den här länken…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Skriv någonting