Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Året Runt idag

4 maj 2011 (7:01) | Cancern, Linnéa, media, självmord, sjukdom | av: Ludmilla

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Ingrid
4 maj, 2011 kl 4 maj 2011 (7:18)

Förbaskat också. Den delar jag ju inte ut. Hemmets Journal kom idag och i måndags så delade jag ut Hemmets veckotidning…

Kommentar från Catarina
4 maj, 2011 kl 4 maj 2011 (7:26)

Då måste jag skaffa en tidning! Det är så stort att ni går ut och berättar er starka berättelse! Jag är övertygad om att det ger många andra hopp och ny styrka. En bra dag önskas!

Kommentar från Miriam
4 maj, 2011 kl 4 maj 2011 (14:17)

Hej, jag blev jätterörd över den här bloggen. Jag kände att jag var tvungen att skriva något men jag vet inte riktigt vad. Det träffade djupt iallafall, allt som är skrivet här.
För 3 år sedan när jag var 13 år försökte jag också ta livet av mig, eller något åt det hållet. Det var väl inte riktigt så väl planerat för jag lyckades inte särskilt bra. (vilket jag idag är tacksam för). Jag har efter det ändå mått förhålladevis bra, men tankarna om att jag faktiskt inte vill leva dyker upp lite då och då. De liksom kommer när man minns anar det och det skrämmer mig.
Men så kom jag in här på bloggen och läste igenom den. Och jag inser att jag verkligen inte ska dö. Jag ska leva som bara den för jag har också en mamma som älskar mig, precis lika mycket som jag förstår att du älskar din dotter.

Kommentar från Anna
5 maj, 2011 kl 5 maj 2011 (19:42)

Hej!
Jag köpte tidningen idag för att läsa artikeln om dig! Jag tycker att du är otroligt stark som orkar dela med dig av ditt liv. Hoppas att du känner dig nöjd över artikeln, jag tyckte att den var fin.
Kram Anna

Skriv någonting