Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Förlorade filer

2 juni 2011 (21:59) | IT | av: Ludmilla

Idag hände det igen.

Jag berättade ju tidigare om att jag lyckades radera alla bilderna på ett minneskort. Eftersom jag även hade viktiga jobbilder på det lämnade jag in det för en dyr peng och fick efter många om och men tillbaka bilderna. På IBAS hade man först försökt att återskapa dem med ett enkelt program utan att lyckas. Sedan skickades det iväg till Norge.

Nu hände det alltså igen. Man ska inte hålla på och göra något annat med datorn när den importerar in bilder från ett minneskort. Ett hett tips! Bilderna från Emelies examen försvann när jag laddade ned dem till datorn…

Nu googlade jag snabbt runt och hittade ett program för 79 dollar som jag kunde ladda ned. En kvart senare var de återskapade. Fantastiskt skönt! Programmet jag använde heter FileSalvage och det hittar du här…

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Skriv någonting