Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Är sommaren slut nu?

14 augusti 2011 (13:08) | barn, barnbarn, livet, vikt | av: Ludmilla

Oscar har lärt sig att spela golf.

Sophie 21 mån

Nej, det tänker jag inte gå med på. Vi är inne i en sådan trevlig och behaglig tillvaro.
Bada, läsa, äta, promenera och bara vara med vänner och familjen.

Men på torsdag börjar skolan igen. Och en vecka senare ska lilla Sophie börja på sin Montessoriförskola.

Jonas skjuter pil

Kanske finns det en poäng att inte fortsätta så här i evighet också. Jag känner mig tämligen välgödd med all god mat och gott vin som jag försett mig med hela sommaren. Vi var ju sjuka i början av sommaren. Flera veckor. Då kunde vi inte äta så mycket utan det blev mest fil och flingor, dvs EJ GI. Sedan fortsatte vi med det mest av bekvämlighet. Vi slapp laga mat. Men nu… huvaligen (som Dunderklumpen säger) vad välgödda vi har blivit.

Mysiga, gosiga lilla Sophie

Jag har köpt ZUMBA, ett dansprogram med latinodanser att använda till Wii. Tydligen räcker det med 20 min om dagen för att man ska få bra resultat. Jag började idag! Svetten dröp! Jag har antagit en viktutmaning med en av mina vänner och simskolekollegor som vi hälsade på i Finland förra veckan. Det är en konferens i oktober i USA som vi ska träffas på igen. Då ska vi se vem som förlorat mest i vikt. Jag SKA vinna!!! Jag vägrar att förlora. Så´n är jag… 🙂

Emelie, Melinda och Oscar.

Mitt lilla barnbarn Melinda 5,5 mån

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Lisa
14 augusti, 2011 kl 14 augusti 2011 (14:25)

Det lät spännande med Zumba att använda på Wii. Var hittade du det?

Kommentar från Ludmilla
14 augusti, 2011 kl 14 augusti 2011 (14:35)

Köpte på CDon.com 🙂

Kommentar från Självmord-om att kämpa
14 augusti, 2011 kl 14 augusti 2011 (17:48)

Vilka härliga och levnadsglada bilder! Otroligt fina barn och barnbarn du har.

Uppdatera gärna om träningsresan med Zumba! Tror jag att många skulle tycka var intressant=)

Kommentar från Catarina
14 augusti, 2011 kl 14 augusti 2011 (21:30)

Vilka underbara bilder och vad stor lilla tösen blivit. Likadant barnbarnet så jätte söt liten tjej. Ja när skolorna sätter igång känns det som sommaren är förbi på nått konstigt vis. Fast visst kan det bli en britt sommar med ända in i september om vi har tur (hoppas) Vi har ju här uppe i mellersta landet haft väldig tur med vädret i sommar om man jämför neråt i landet där det regnat och åskat nästan hela sommaren. Men lite lite motigt känns det ändå tycker jag när man närmar sig slutet av augusti och man vet vad som komma skall uhu!!! Vintern!

Spännande detta med Zumba =) Tror alldeles säker du vinner viktnedgången 😉 Får följa med spänning =)

Kommentar från Inkan o Ligan
16 augusti, 2011 kl 16 augusti 2011 (6:18)

Klart inte sommaren är slut. 🙂

Skriv någonting