Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Digster gratis här

22 september 2011 (16:26) | musik | av: Ludmilla

Nu har det kommit en praktisk tjänst som skapar spellistor automatiskt efter din musiksmak. Man klickar i vad man gillar för musik och så skapas listor utifrån det för olika tillfällen.

T ex så kan du få en musiklista för träning som innehåller soul-musik eller en avslappningslista med R&B eller något annat som du vill.

Digsters spellistor lyssnar du på i Spotify, ITunes eller WIMP.

Som jag tidigare skrivit så är jag en Buzzador vilket innebär att jag får prova olika produkter gratis. Nu får jag och alla mina vänner dvs även mina bloggläsare testa gratis i 6 månader.

Digster ger dig mer än 150 uppdaterade spellistor för olika tillfällen och smaker till Spotify, iTunes och WiMP. Tjänsten drivs av världens största musikbolag Universal Music. Musiken på Digster kommer däremot från alla musikbolag. Digster finns dels som en annonsfinansierad gratisversion (Digster Free), dels som en månatlig alternativt årlig prenumerationstjänst (Digster Premium) som normalt kostar 99 kr/år.

Du får prova Digster i hela 6 månader med tillgång till musiktjänstens alla tidigare versioner av Live-listor samt artisters egna listor, bland andra Rihannas.
1 Surfa till digster.se och klicka på ”Skapa musikprofil”.
2 Välj hur du vill logga in. Om du använder Facebook för att registrera dig kan du bara logga in med Facebook.
3 Klicka på ”Registrera dig”. Skriv in koden ”buzzador”.
4 Ange dina musikpreferenser i dina Inställningar så att Digsters 20 musikredaktörer kan föreslå spellistor för olika tillfällen. Allt för att du ska slippa leta.
5 Dela ut Buzzadorkoden till dina vänner så att de kan signa upp sig på Digster Premium i 6 månader. Sprid koden vidare med Facebook och blogginlägg.

Vill du också bli Buzzador? Klicka här…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Skriv någonting