Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Småbarnsförälder eller tonårsförälder? Bli Buzzador!

21 december 2011 (8:00) | allmänt, barn | av: Ludmilla

Jag har varit Buzzador sedan 2007. Det innebär att man regelbundet får erbjudanden om att testa olika produkter från olika företag. Man testar och tycker sedan till – helt ärligt – om hur man upplevde produkten. Vad man tycker förmedlar man till så många som möjligt och man rapporterar även till Buzzador.

Det är smidigt för man behöver inte komma ihåg det själv. Man får påminnelsemail om vad man ska göra så att man inte glömmer bort det. Vill man inte vara med och testa en produkt behöver man inte göra något alls. Vill man testa det så säger man att man vill och sedan väljs man ut om man har tur.

Det kostar inget att vara Buzzador. I några få fall så erbjuds man att köpa en produkt för ett kraftigt reducerat pris. Det gjorde jag med t ex dagsljuslampan från Philips. Det är ju också helt frivilligt förstås. Men i stort sett alltid så är erbjudandena som man får välja, helt gratis.

Just nu behöver man nya Buzzadorer som har småbarn eller tonåringar. Om du vill bli Buzzador klickar du här…

Vill du läsa om mina testningar kan du bara använda sökrutan här på bloggen och skriva Buzzador.

Lycka till!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Skriv någonting