Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


PiccaPrint

1 april 2012 (16:11) | barn, film | av: Ludmilla

Jag har testat en mobilapp där man kan beställa papperskopior av sina mobilbilder. Verkligen smidigt!

Det är inte så lätt att hantera alla bilder man har digitalt tycker jag. Man tar enormt mycket bilder och har inget bra sätt att titta på dem. Jag minns förr när man satt med album och skrev och klippte och klistrade. Det var verkligen kul. Nu gör jag ibland fotoalbum digitalt, men ibland saknar jag att skriva ut bilder. Det kan man ju också göra om man har en fotoskrivare men detta är ett mycket bra alternativ.

PiccaPrint heter appen och är självinstruerande. Du betalar direkt i appen och bilderna kommer hem i din brevlåda på ett par dagar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Soulsister
2 april, 2012 kl 2 april 2012 (5:01)

Oh, den appen ska jag spana in. Tack för tipset! KRAM

Kommentar från moa
2 april, 2012 kl 2 april 2012 (17:49)

hej hur är läget?

Kommentar från Helene
10 april, 2012 kl 10 april 2012 (23:41)

Wow den appen kommer väl till hands, tack för tipset:)

Skriv någonting