Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Efterlysning: Föräldrar som förlorat barn i självmord

29 april 2012 (15:13) | att hjälpa andra, självmord, sorg&saknad | av: Ludmilla

Jag efterlyser deltagare som vill svara på en webbaserad enkät. Har du förlorat ett barn i självmord eller känner du någon som har gjort det?

Syftet med studien är att tydligare klargöra hur sorgeprocessen ser ut för oss som förlorat barn i självmord. Tanken är att tydligare kunna ge riktlinjer/råd till de som möter föräldrar som förlorat barn (sjukvård, polis, anhöriga, arbetsplatser osv).

Jag är tacksam för alla som vill vara med i den studien. Likheterna mellan föräldrar som förlorat barn oavsett orsak är större än olikheterna, men för att resultaten ska bli så pålitliga som möjligt har vi valt att fokusera på en grupp. Det är i samarbete med NASP som detta görs och då blir det naturligt att det är just självmord som blir fokus. Det är dock viktigt att understryka att resultaten kommer att kunna användas som hjälp för alla föräldrar som förlorat barn.

Jag är intresserad av att få båda föräldrarnas erfarenheter, inte bara mammornas!

Maila mig kontakt@ludmilla.se om du vill vara med så får du en länk till enkäten.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från GRY
9 november, 2012 kl 9 november 2012 (10:01)

Hej! Min son (14) dog för 3 veckor sen. Läs gärna min blogg! Kanske kan mina tankar hjälpa andra…

Skriv någonting