Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Julkalendern på Linneashopen.se

7 december 2012 (14:08) | barn | av: Ludmilla

Badleksakspaket med 5 sprutdjur på Linneashopen.se

Har du sett alla fina erbjudanden som vi har på Linneashopen.se just nu? Här finns många fina julklappar som inte hör till de vanligaste man får. Vår specialitet är barn och vatten men vi har även andra närliggande produkter.

Bland annat så har vi en utlottning av precis det du önskar dig från shopen, varje onsdag. För att vara med i den utlottningen behöver du gå in på Facebook och gilla och dela Linneashopens maskot Skrutten i julkläder!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Skriv någonting