Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Många beställningar!

27 mars 2013 (18:47) | acceptans, att hjälpa andra, boktips, livet, Mindfulness, tonåringar, tröst&hopp | av: Ludmilla

Jag väldigt glad över att det är så många som vill läsa min bok. Jag har fått in nästan 100 förhandsbeställningar redan. Boken är skickad till tryckeriet och kommer om ca 4 veckor. Då skickar jag ut boken till alla er som beställt.

Jag har förstått att boken fyller ett viktigt tomrum i och med att den vänder sig till ungdomar. Den vill ge verktyg till ungdomar helst redan innan de börjar må dåligt.

Boken handlar inte om självmord och sorg. Det är en positiv bok om acceptans och mindfulness som redskap för att må bra. Läses från 11 års ålder och sedan uppåt. Även vuxna läser den med stor behållning.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Skriv någonting