Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Hjälp mig att nå 10 000 kr i Linnéas namn!

26 februari 2014 (19:47) | Linnéa, självmord | av: Ludmilla

Jag har startat en insamling på Charity Storm där pengarna går till Suicide Zero. Det känns oerhört viktigt att kunna bidra med att förhindra självmord. För självmord kan förhindras!

Självmord är onödigt. 1500 personer tar sina liv i Sverige varje år och många av de är barn – en del så unga som 8 år! Nästan alla som tar sina liv lider av psykisk ohälsa. De flesta har en depression och depression är ofta ganska lätt att bota.

Vi måste se till att fokusera på frågan och prata öppet om självmord. Vi måste sprida information om självmord. Särskilt i skolor och bland ungdomar. De behöver veta hur man upptäcker att någon är självmordsbenägen, hur man pratar med någon som tänker på självmord och hur man agerar i ett sådant läge.

Just nu gör Suicide Zero en undersökning bland rektorer om hur deras kunskapsnivå är och vilket behov de har.

Jag har startat en insamling till Suicide Zero. Jag ska försöka att samla ihop 10 000 kr fram till Linnéas dödsdag den 30 maj. Linnéa var 14 år när hon tog sitt liv 2008. 1500 personer tar sina liv varje år i Sverige. Helt i onödan, för självmord kan förhindras.

Hjälp mig att stödja Suicide Zeros verksamhet genom att donera en stor eller liten slant till den här insamlingen!

Tillsammans kan vi förhindra självmord!

Vill du hjälpa mig kan du sätta in en peng här: http://charitystorm.org/fundraisers/hjalp-oss-att-forhindra-sjalvmord/

Stort tack! Det värmer att du vill hjälpa mig!
Det gör att Linnéa inte har dött i onödan!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Lisa (sjubarnsmamma)
10 mars, 2014 kl 10 mars 2014 (12:37)

Tack för att du har din fina blogg. Den ger mycket information och man känner att du vet vad du skriver om!

Skriv någonting