Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Efterlysning: ung man i Skåne som gjort suicidförsök men idag mår bättre

8 oktober 2014 (14:59) | media, psykiatri, självmord | av: Ludmilla

Hej!

Jag är frilansjournalist och jobbar mycket för Sydsvenskan. Just nu med en serie om självmord bland unga för sidorna som heter Inpå livet, i A-delen (motsvarande DN:s och SvD:s Insidan och Idagsidan).

Det här är en serie jag länge velat göra, en serie som jag är mån om att den ska bli riktigt bra. I en av delarna skulle jag vilja intervjua en ung man/kille (max 25 år) som har gjort suicidförsök men i dag mår bättre.

Min fråga är nu om ni kan hjälpa mig att få kontakt med denna person. Han måste bo i Skåne, gärna i Lund eller Malmö – men Skåne i stort är helt okej.

Viktigt att veta är att den intervjuade får läsa och tycka till om texten innan jag färdigställer den.

Jag pratar också gärna med representanter från er, om Suicide Zero och ert arbete.

Tacksam för snabbt svar!

Hanna Welin, journalist

welin.hanna@gmail.com

 

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Mathilda
3 december, 2014 kl 3 december 2014 (23:13)

Hej! Jag är en tjej på snart 17 år med diagnos bipolär. Mitt liv har varit otroligt jobbigt, har ett himla jobbigt förflutet men idag mår jag bättre. Om jag kan vara till hjälp eller bli intervjuad så stället jag gärna upp på det!
Kram

Skriv någonting