Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Deltagare till TVprogram sökes

28 oktober 2015 (19:26) | att hjälpa andra, media, självmord, tonåringar, tröst&hopp | av: Ludmilla

Ny filminspelning! Deltagare till en TV-dokumentärserie sökes snarast (av Titan media):

”I det är programmet så möter två kända profiler som själv drabbats av självmord i sin närhet eller lidit av depression andra personer som antingen själva varit nära att ta sitt liv eller haft en dotter, son, vän som begått självmord. Programmets mål är att vi tillsammans i en kampanj skall arbeta förebyggande och ta bort tabun kring självmord.

Vi behöver personer, unga (eller tidigare unga) som funderat på eller försökt begå självmord, anhöriga (allt från pojk/flick-vänner, syskon eller föräldrar) och även lärare. För precis detta berör och påverkar detta många.”

Är du rätt person eller känner du någon som passar in? Hör av dig omgående till mig: ludmilla@suicidezero.se

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Mikael Romild
2 november, 2015 kl 2 november 2015 (11:46)

Jag vill säga att jag är intresserad av att medverka i min egenskap av gymnasielärare i en klass med två suicid. Skolans arbete dokumenterades och det finns också en film inspelad om dessa händelser.
Det ena ledde till det andra och suicidpreventionen blev ”mitt liv”.
Jag har massor att berätta om!

Vänligen
Mikael Romild

Skriv någonting