Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Cathy YogaCoach

24 maj 2011 (19:12) | livet, Mindfulness | av: Ludmilla

Idag tog jag en tur till Stockholm för att få en privatlektion i Yoga av Cathy YogaCoach. Hon håller till på Söder i Biokarmas lokaler.

Min närmsta syster var med, så vi hade en semiprivatlektion kan man säga. Vi konstaterade att det måste ha varit VÄLDIGT länge sedan som jag och min syster gjorde något på tu man hand.

Rummet vi var i var ganska litet, men mysigt inrett. (Om man har gruppträning är man i den stora lokalen.) Catharina började med att höra lite om vilken erfarenhet vi hade och om det var något speciellt vi behövde hjälp med. Därefter anpassade hon programmet efter detta. Hon gav oss också lite bakgrund i vad hon gör och vad yoga är. Catharina ger även personlig coaching.

Det var Kundaliniyoga som vi fick prova på. Min syster hade provat det tidigare, medan jag framför allt provat PowerYoga. Kundaliniyoga är väldigt annorlunda från det jag gjort tidigare.

Första delen av sessionen var den fysiska yogan med repetitiva rörelser som synkroniseras med andning, ett mantra och att fokusera på ”tredje ögat”. Därefter en stunds avslappning. Sessionen avslutades med healingmeditation där man skulle sjunga ett mantra för att öppna upp för energi från kosmos.

Mycket intressant! 🙂

Det mest intressanta är att jag har varit på ett strålande humör resten av dagen, full av energi och lust till livet.

På eftermiddagen hämtade jag pojkarna för att åka på en skolutflykt med matsäck. När vi kom till platsen regnade det och det visade sig att jag tagit fel på vecka. Det är inte förrän nästa tisdag som utflykten är. 🙂

Men vad gjorde det? Vi fick en härlig fikautflykt i regnet som kommer att bli minnesvärd för alla barnen!

Måste vara yogan som gjorde att jag hade en sådan positiv inställning! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Marie-Anne
25 maj, 2011 kl 25 maj 2011 (19:37)

Det är så härligt och upplyftande att få lov att följa dig i din vardag 🙂 TACK för att du delar med dig.

Kram från mig till dig

Skriv någonting