Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Madagaskar 2

28 december 2008 (18:33) | allmänt, barn, livet | av: Ludmilla

Det var fler än vi som gick på bio idag. SFs datasystem hade svårt att hantera biljettköpen.

”I like to move it, move it” har blivit en klassiker i vår familj. Nu kom uppföljaren. Det är ju alltid en risk med ”tvåor” men vi var eniga om att det var en riktig höjdare. Jag själv både skrattade och grät omvartannat – men så är jag ju också ovanligt blödig nuförtiden. Det räcker med att en mamma är stolt över sin son för att jag ska gråta…

Oscar 8 år gav Madagaskar 2: 5 st O av 5 möjliga.
Jonas 10 år gav filmen 5 st J.

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , ,

Skriv någonting