Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Nostalgi

11 januari 2009 (20:57) | allmänt, död, livet, musik, spotify | av: Ludmilla

När man har tillgång till all musik genom Spotify så blir jag lycklig som ni redan förstått!
Musik har alltid varit en viktig del av mitt liv. Det har varit olika mycket i de olika faserna av livet. Tidigare var jag mycket mer aktiv även med att själv spela musik (gitarr, piano) och även att skriva musik.

Jag var inne hos Deepedition som skrev om musik, bland annat om Noice. Om man vet vilka Noice är så är man sannolikt i samma ålder som jag. (Och det är han tydligen också ; ) Han skrev att Noice var lite mer mainstream. Jag kände mig nog väldigt provocerande genom att jag lyssnade på Noice. Nästan punk… Så blev jag förstås nyfiken och söker rätt på musiken. ”En kväll i tunnelbanan” : )

Noice är inte punk.
Noice är inte alls provocerande.

Så sött. Tider förändras.

Men så blev jag nyfiken på vad som hänt med Noice och sökte efter information. Då fick jag läsa att två medlemmar i bandet dött i sviterna av kronisk hepatit eftersom de var drogmissbrukare.

Vad tragiskt…

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Petra
11 januari, 2009 kl 11 januari 2009 (23:11)

Jag är 16 år och jag verkligen älskar Noice! Det beror på att min mamma alltid lyssnade på dem och jag har fastnat där jag med.
Jag har följt din blogg länge nu och jag hoppas att det är okej att jag på min nya blogg lagt ut din blogg som en av dem jag följer och läser.
Säg till så att jag vet 🙂

Ta hand om dig och jag tycker du är helt fantastisk stark som orkar.
Jag hejar på dig!!

Kommentar från Tonårsmorsa
12 januari, 2009 kl 12 januari 2009 (2:18)

Haha… Jag älskade också Noice. Och kände mig jätterebellisk. De flesta i min klass gillade Gyllene Tider, de där töntarna… Jag var jättecool och punkig och jag skulle absolut förändra världen!!

Haha… Småningom började jag gilla Gyllene Tider också, de blev lite halvcoola med tiden.

Men jag visste att två gått bort och var missbrukare. Tyvärr kan det vara ett högt pris att betala att vara ung kändis…

Kram!

PS. Såg att du hade en Sportify-tävling. Om du skulle ha någon invitation kvar som du inte vet vad du ska göra med, så vet jag en som verkligen vill ha en invitation: http://vendettanbettan.wordpress.com/

Dessutom skulle hon verkligen, verkligen behöva en these days,,, Bara ett tips! D.S.

Tonårsmorsas senaste blogginlägg..Nattlig aktivitet igen

Kommentar från Lisa Olveby
12 januari, 2009 kl 12 januari 2009 (19:02)

Åh, Noice var mina stora favoriter i tidiga tonåren, bara synen av Hasse Carlsson kunde få mina knän att skaka, en kväll i tunnelbanan, i natt e hela staden vår, bedårande barn, romans för timmen, ja man kunde så gott som alla texter utantill. Noice var gudarna man såg upp till. Minns en episod då de hade spelat i Avesta parken, tidigt på söndag morgon gick jag och en väninna till Star hotel där de bodde, vi satt i trappen från kl 07.00 till 12.00 bara för att få en skymt av dem och hinna få autograferna, tyvärr så hann de flesta rusa till bussen och så många andra som hann fram före mig men jag lyckades få en autograf av Fredrik von Gerber. Vilka tider det var, nu blev jag riktigt nostalgisk.

Kram

Kommentar från Tuija
13 januari, 2009 kl 13 januari 2009 (12:55)

Åhh, Noice *suuuuck* Det känns som om det var hundra år sen!!!

Kram

Kommentar från EvaBorlänge
7 augusti, 2009 kl 7 augusti 2009 (22:19)

Måste bara kommentera Lisa O:s inlägg: Jag är väninnan som var med… Minns det som idag och kan än idag inte gå i trappan upp till Star Hotel utan att se Hasse framför mig där ”suuuuuuuuuuuuuuuuuuuck”, minns hjärtats bultande slag och de darrande knäna, han var ju bara såååååå söööööööööööt… Och Lisa – om du ser detta – om jag inte minns fel – din systerdotter, som ju också var med, var väl den enda som fick Hasses autograf? Minns att jag var rätt sur över att hon fått den, men också skadeglad över att inte hela tuffa tjejgänget som också var där inte heller hade fått den. /Eva

Skriv någonting