Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Nu kan du rösta på din favoritblogg!

20 januari 2009 (16:45) | blogg, tävling | av: Ludmilla

Nu kan du rösta!

Nu kan du rösta!

Nu ligger det ute på nätet. De 5 bloggarna i varje kategori som är nominerade av bloggpanelen som bland annat jag själv sitter med i. Du kan rösta varje dag om du vill. Vinnaren presenteras den 2 februari då det är blogg-gala.

Rösta här…

Tyvärr var det inte jättemånga av mina favoriter som är med (många känner jag inte till så bra, men får väl läsa på!) men Tonårsmorsan, the Real Mymlan, Stationsvakt och Opassande är i alla fall med och det är bra!

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Soulsister
20 januari, 2009 kl 20 januari 2009 (22:21)

Du har en award att hämta inne hos mig

kram

Soulsisters senaste blogginlägg..Blogg award

Kommentar från Gunilla
21 januari, 2009 kl 21 januari 2009 (9:42)

Jag fick inte heller med så många av mina bloggfavoriter, men jag hoppas att Tonårsmorsan tar hem priset i sin kategori. Det är en blogg som startade samma sommar som jag skaffade min. Tack vare Fatou kom jag i kontakt med en annan mamma som hade mist sin son en vecka innan vi miste Rickard. Mellan oss mammor uppstod en särskild vänskap.
Bloggvärlden har visat sig ha mycket gott att ge.

Ha en bra dag!

Gunillas senaste blogginlägg..Den 13 november 2008

Kommentar från Inget Namn
21 januari, 2009 kl 21 januari 2009 (17:35)

lycka till

Skriv någonting