Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Många besökare…

25 januari 2009 (12:55) | allmänt, blogg, Linnéa, psykiatri, självmord | av: Ludmilla

I torsdags trodde jag att det var något fel på min mätare. Det var 3266 unika besökare inne på bloggen det dygnet. Som mest 111 personer samtidigt. Med över 16 000 sidvisningar. Det var Singelpappans artikel i Aftonbladet som då hade en länk till mig som gjorde detta.

Normalt är det ca 600 unika besökare per dygn.

Det är en svindlande tanke att ni är så många som läser om Linnéa, om självmord, om den bristande psykiatriska vården och om hur jag kämpar med att leva vidare.

Tack! Det betyder mycket!
Jag känner att Linnéas död inte har varit helt förgäves. Hon fortsätter att göra nytta trots att hon är död.

Om man vill göra det enkelt för sig när man följer min blogg (och andras förstås) finns olika sätt:

-Man trycka på länken uppe till höger i min blogg som det står ”Följ bloggen” på. Då lägger man in min blogg i bevakning hos Blogglovin. Här kan du t ex få ett mail per dag med de nya inlägg som kommit i dina bevakade bloggar.

-Lägg till RSS-flödet genom att trycka på knappen Feeds som finns uppe till höger i din verktygslist (om du har Internet Explorer) när du är på min blogg. Du får då upp en sida som ser ut som min blogg men lite annorlunda layout. Tryck på prenumerera på denna feed. Läs bloggen genom denna knapp.

Feed-knapp

Feed-knapp

Jag gör själv istället så här:
Jag har ett konto på Google. Man registrerar sig på Gmail.

http://mail.google.com/mail

http://mail.google.com/mail

När du sen är inloggad kan du dels läsa mail men om du inte vill använda den behöver du inte annat än för inloggningen.
-Tryck på ”Reader”.
-Nu öppnar sig Google Reader.

http://www.google.se/reader/

http://www.google.se/reader/


-Här kan du ”lägga till prenumeration”. Klistra in adressen på den blogg du vill bevaka.
När det kommer ett nytt inlägg kan du se det genom att rubriken på bloggen (till vänster i listan) blir fet och det kommer en siffra fram beroende på hur många olästa inlägg det finns.

Så istället för att du behöver gå in manuellt på alla bloggar för att se om det kommit något nytt så kan du alltså ha Google Reader som en favorit (tryck på stjärnan med ett grönt plus till vä uppe i verktygslisten och sedan bara på stjärnan när du vill hitta den igen).

Oj, vad många olästa inlägg jag har nu…

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från psykos
25 januari, 2009 kl 25 januari 2009 (13:14)

Hej.. när man är psykpatient känner man sig straffad. Personalen ser på en och pratar med en som om man gjort något för att må så här. Det känns som man är en fängelsekund, och man frågar sig ständigt – vad har jag gjort?
du får gärna länka till mej förresten. kram

psykoss senaste blogginlägg..null

Kommentar från Camilla
25 januari, 2009 kl 25 januari 2009 (14:51)

Hej Ludmilla!
Tack för dina ord.
Jag brukar läsa din blogg – den berör verkligen.
Du är oerhört start som orkar skriva om din dotter.
Det hjälper andra, bl.a mig att ta sig igenom – att man inte är ensam.
Det är så tragiskt. Själv önskade jag att alltihop bara var en stor mardröm, att man snart kommer att vakna upp igen.
Tyvärr är det inte så…men önska kan man ju alltid.

För tillfället hoppas jag som du sa, att Linnea vakar över min bror – att han kommer att överleva…vet inte annars hur jag ska ta mig till.

Skickar en bloggkram! /Camilla

Camillas senaste blogginlägg..25 Januari – bara ord

Kommentar från Lillemor
25 januari, 2009 kl 25 januari 2009 (14:58)

tyvärr så är det ju inte så många som vågar gå ut o visa som vi gör som orkar min dotter felbeh har tagit på mitt psy men jag kämpar varje dag o jag fick ju en upprättelse att det var deras fel o att det var beh som tog min dotters liv det är ju bra att vi kämpar vi som orkar o att det blir fler kram lillemor

Lillemors senaste blogginlägg..MORGON FY

Kommentar från Soulsister
25 januari, 2009 kl 25 januari 2009 (21:09)

Jag har följt din blogg sen första gången ja tittade in hit via en länk från Tonårsmorsan. O ja läser varje dag! Det är du som ska ha tack för att du delar med dig!

kram

Soulsisters senaste blogginlägg..Bokstavskakor – ett söndagsnöje!

Kommentar från Tonårsmorsa
26 januari, 2009 kl 26 januari 2009 (19:39)

Det är just det där som är så kul med att blogga. Rätt vad det är så kommer det in en länk på någon som länkat i samma ämne eller spunnit vidare på något ämne man har skrivit om. Undra på att Helene alltid tjatade om detta länkande…! 🙂

Tonårsmorsas senaste blogginlägg..Microbloggar

Skriv någonting