Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Influensa

28 januari 2009 (21:53) | allmänt, barn, sjukdom | av: Ludmilla

Jaha, då var det vår tur. Det är ju många som före mig har hamnat i sängen
en vecka.
Influensan ska vara riktigt elak i år.

Jonas blev sjuk i söndags. Jag har känt mig trött och låg i flera dagar. (Skönt att det fanns en ”logisk” förklaring…). Oscar blev sjuk igår. Och Johan kände sig rasslig framåt eftermiddagen idag också.

Vi vuxna hade vaccinerat oss. Vi blir ju erbjudna det när vi jobbar inom vården. Kanske är det därför det inte är lika kraftigt på oss men nog känns det att det är influensan allt.

Den är kraftigare i år än vanligt. Trots att den kommer så sent.

Är det nu man ska äta sina Tamiflu? Ja, vi blev faktiskt rädda när man varnade för Fågelinfluensan
Nja. Jag väntar nog…

Hoppas bara att vi blir friska till helgen för då ska Johan och jag ha en romantisk weekend tillsammans. Blir ju inte så där jätteromantiskt om vi turas om att kräkas och ligger däckade i sängen och sover…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Pingback från Ludmillas Blogg » Grottmännen
1 februari, 2009 kl 1 februari 2009 (13:55)

[…] Influensan har ju härjat vilt och det är ju uppenbart att det är en en extra ilsken variant. Influensan kulminerar i landet just nu och har drabbat även många bloggare. Själv har jag varit riktigt sänkt senaste fem dagarna och resten av familjen har också varit sjuk…. […]

Pingback från Ludmillas Blogg » Ingen blogg-gala för mig…
1 februari, 2009 kl 1 februari 2009 (20:26)

[…] orkar ju inte. Jag är sänkt. Både fysiskt och psykiskt. Slut […]

Kommentar från mikaela
9 maj, 2009 kl 9 maj 2009 (17:12)

usch så jobbigt. hoppas att det gick snabbt över?

mikaelas senaste blogginlägg..Långsam dag

Skriv någonting