Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Spotify-vinnaren

5 april 2009 (9:36) | blogg, Linnéa, självmord, sorg&saknad, spotify, tävling | av: Ludmilla

Nu har en vinnare lottats ut och det blev: ”d” som vann den här gången. Grattis!

Jag blev väldigt glad och rörd över att läsa era kommentarer. Det hjälper mig mycket och ger mig kraft att höra att ni läser och att det betyder något.

Som jag skrivit många gånger tidigare så är det just det som hjälper mig – att känna att jag kan göra skillnad. För om jag gör skillnad har inte Linnéa dött i ”onödan”. Då är hennes självmord inte förgäves, helt meningslöst.

Linnéa är död och kommer aldrig mer tillbaka. Men hon lever vidare genom mig som skriver och dig som läser. Hennes död blir en symbol för något. Kanske att vi måste vara rädda om varandra. Kanske att självmord är vanligare än vad vi tror. Kanske att det är viktigt att vi är medvetna om att det är många som mår dåligt runt omkring oss, fast det inte syns alla gånger…

Tack för att ni följer mig! Det är så viktigt för mig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från dajla
5 april, 2009 kl 5 april 2009 (20:35)

tack så hemskt mycket!
Har länge viljat lyssna på linneas musiklista och nu kunde jag det.
Många av låtarna tar en tillbaka till våren 2008.

Kommentar från Liv
5 april, 2009 kl 5 april 2009 (21:35)

Starkt och fint av dig att våga blogga och ett så stort och svårt ämne. All värme till dig!

Skriv någonting